Sztárok

Erdőhegyi Brigi: “Nem sikerült! Felismertek”

Az énekesnő néhány hónappal ezelőtt ajándékkal lepte meg a zenebarátokat. Ez pedig nem más volt, mint az, hogy a Bizalom című dalhoz ingyen juthattak hozzá az érdeklődők.

Brigi ugyan mostanában sokat netezik, de nem hitte volna, hogy ennyire be fog jönni az embereknek a letöltés. „A minap az egyik bevásárlóközpontban sétáltam, és az egyik szimpatikus pár férfi tagja az »Igazi bizalom, hiszem és akarom. Nincs több csalódás« sorokat dúdolta szerelmének. Bizony, nagyon jólesett. Gondoltam, észrevétlenül elmegyek mellettük, de nem sikerült. Meglepetésemre felismertek.

A gratulációkat követően beszédbe elegyedtünk, és kiderült, hogy a weboldalamról töltötték le a Bizalom című dalomat, és már az első hallásra a kedvencük lett, azóta többször meghallgatták, sőt meg is tanulták a sorokat” – mesélte a nem mindennapi sztorit Erdőhegyi Brigi.

„Először szkeptikusan fogadtam a sajtósom ötletét, hiszen nem gondoltam volna, hogy így könnyebben eljut a munkám a közönséghez, de végül meggyőzött és belevágtunk. Jelentem, az akció sikerrel zárult, hiszen csak a hivatalos site-omról, a brigi.net-ről közel 10 ezer ember jutott hozzá a slágerhez” – tette hozzá az énekesnő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top