Sztárok

Julia akkor sem vetkőzik!

Elképesztő ajánlatot kapott Julia Roberts. Hollywood egyik legjobban kereső színésznőjét egy amerikai magazin a legszexisebb anyává választotta, és felkérték egy szexi fotósorozatra.

A képeken fehérneműben kellene pózolnia, és ezért akkora gázsit kapna, amekkorát egy középkategóriás színésznő kap egy-egy filmért. Julia azonnal nemet mondott a felkérésre. Büszkén vallja, hogy eddig egyetlen magazinban sem mutatta meg a testét, sőt a vásznon is mindössze egyszer, a Micsoda nő! című filmben lehetett valamicskét látni a melléből.

A többgyermekes családanya úgy gondolja, hogy az ő korában és az ő státuszában már végképp nem illendő mutogatnia magát. Arra a kérdésre, hogy kaphat-e olyan filmszerepet, amelynek kedvéért megválna a ruháitól, ő sejtelmesen csak annyit válaszolt: – Kétlem, hogy meg tudnának lepni egy ilyen szereppel. Mindent játszottam már, az utcalánytól a politikusig, és eddig mindig sikerült megállapodnom a rendezővel és a producerekkel. Azt hiszem, a tehetség felér egy kivillanó mellbimbóval.

Az Oscar-díjas színésznő 2012-ig be van táblázva. Idén Ryan Reynolds oldalán láthatjuk a mozikban, jövőre pedig újra Clive Owen partnere lesz, akivel a Közelebb című film forgatásán barátkozott össze.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top