Sztárok

Madonna lánya, a minidíva

Az anyuka körüli felhajtás már a múlté! Lourdes Leon Ciccone meghódította New Yorkot - kéz a kézben az apjával.

Lourdes és apja, Carlos Leon
Lourdes és apja, Carlos Leon

Le a kalappal, Lourdes kisasszony! A legdivatosabb ruhákban sétálgatva az apja oldalán vívta ki magának a New York legdivatosabb tinije címet. De Madonna kislányában nem csak ez a csodálatos: egyáltalán nem viseli meg az anyja és nevelőapja, Guy Ritchie körüli felhajtás.

Gondtalanul vásárolgatott New York legdrágább butikjaiban, elkísérte anyját a manhattani kabbalaközpontba, és testvéreivel viháncolt a Central Parkban – mindezt úgy, hogy mindenki láthatta. Lourdes ezzel örökre belopta magát a város lakóinak szívébe. Természetesen a „Nagy Alma” is nagy hatással volt a kislányra: hatalmas barna szemein keresztül szívta magába a kulturális sokszínűséget. Sokakat híres anyjára emlékeztet, hiszen a nyolcvanas évek elején Madonna New Yorkba jött szerencsét próbálni. Feltett szándéka volt, hogy híres énekesnő legyen. És hogy mi szeretne lenni Lourdes? Persze hogy színésznő vagy táncosnő. Pont így kezdődött a híres mamánál is.

A különbség köztük mindössze annyi, hogy Lourdes még gyerek, ezért kísérő kellett mellé, nehogy eltévedjen a metropolisban. Az édesapja, Carlos Leon (41) örömmel vállalta a feladatot, el sem mozdult csemetéje mellől. Amikor Madonna két hónappal ezelőtt New Yorkba utazott, hogy felkészüljön legújabb turnéjára, és világossá vált, hogy lánya tovább szeretne maradni, Leon – aki korábban legfeljebb egy alkalmi bébiszitter szerepét töltötte be lánya életében – rögtön szolgálatra jelentkezett. „Apának lenni a legjobb dolog a világon” – nyilatkozta. A kapcsolatuk mindenesetre harmonikusnak tűnik, és ez az, amire Madonna lányának szüksége van.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top