Sztárok

Sarah Jessica Parker megvált a szexepiljétől

Először nem tudták a fotósok, mi olyan furcsa Sarah Jessica Parker arcán, aztán kiderült, hogy valami hiányzik. A Szex és New York sztárja eltávolíttatta az állán lévő jellegzetes anyajegyet.

A színésznő kés alá feküdt, de nem a hollywoodi sztárok körében rutinműtétnek számító mellnagyobbítást választotta, és nem is a nevetőráncait akarta eltüntetni. A szexepiljének számító anyajegyét távolíttatta el.

Itt még
Itt még „szépségpöttyöstül”

A héten New York Yankee Stadionjában készültek az első anyajegy nélküli fotók a színésznőről. Az újságírók először valamiféle szuper alapozóra gyanakodtak, de aztán Sarah egyik barátnője elárulta, hogy tényleg leszedette az anyajegyet. Jóllehet nem volt rá semmiféle orvosi indoka, egyszerűen nem tetszett neki, és végérvényesen megszabadult az életét eddig megkeserítő (?) szépségpöttytől.

Tény, hogy Sarah Jessicát nem egy kritika érte az arcán lévő anyajegy miatt. Egy amerikai újság szerint a sorozat minden egyes évadjában egyre nagyobbá vált a „ragyája”, míg a mozifilmben már akkora lett, mint egy boszorkányé, és másra nem is igen lehetett koncentrálni.

Reméljük, a sikeres színésznő önbizalma nincs annyira a béka feneke alatt, hogy emiatt hozta meg ezt a döntést. Mindenesetre feledhetetlen példa lehet számára Cindy Crawford, akinek a karrierje kezdetén azt tanácsolták, hogy szedesse le az ajka melletti anyajegyet. Ő azonban ennek a kérésnek nem tett eleget, és a szája melletti „csokifolt” ellenére is a kilencvenes évek egyik legsikeresebb topmodelljévé vált.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top