nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Rihanna és a Gucci összefognak

Rihanna és a Gucci összefognak

Mielőtt Rihanna piacra dobja saját ruhakollekcióját, aminek ő lesz a reklámarca is, gyakorlásképpen a Guccinak is modellt áll. A luxuscég az énekesnőt egy nagy jótékonysági akcióhoz szerződtette le, a befolyó összeg az UNICEF számlájára megy.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A kampány során Rihanna limitált példányszámban legyártott ruhadarabokat fog reklámozni, amelyek a „Tattoo Heart” vonal részét képezik. Ezek eladási árának negyedét a gyermekvédelmi szervezet kontójára utalják majd át.

A várhatóan rockos életérzést sugalló kollekció eladásához tökéletes választás volt a gitártestű énekesnő, akinek saját stílusa nagyon közel áll. A Gucci feje, Frida Giannini azonban nemcsak ezért szemelte ki Rihannát, hanem azért is, mert a fiatal sztár szívesen vállal fellépést a jótékony célok érdekében.

Az év elején pont egy UNICEF-gálán figyeltek fel rá a Gucci képveselői. Rihanna csak ennyit tett hozzá a felkéréshez: „Hatalmas megtiszteltetés, hogy a Guccit képviselhetem.”

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon