Sztárok

Michael Ballack tíz év után elkelt

Végre! Egész pontosan tíz év együttlét és három gyerek kellett ahhoz, hogy Michael Ballack és kedvese, Simone Lambe kimondják a boldogító igent.

Lassan járj, tovább érsz: és ez így van jól. A nemzeti válogatott csapatkapitánya néhány nappal ezelőtt elvette feleségül élettársát. Ők ketten egészen pontosan tíz esztendeje alkotnak egy párt. Ez idő alatt három gyermekük született: Louis hat-, Emilio öt- és Jordi hároméves.

A polgári esküvőre a pár a kempfenhauseni kastély lovagtermét szemelte ki, ugyanis amíg Ballack az FC Bayern színeiben rúgta a bőrt, addig ezen a környéken éltek.

A templomi ceremóniára Berg községben került sor, a csodaszép Starnbergi-tó partján. A menyasszony csodaszép krémszínű, hátul kivágott ruhát viselt, hosszú uszállyal. A ruha dekoltázsát hattyútollak díszítették.

A kíváncsi tömeg a tavon ringó csónakokból követte az eseményeket. A hírek szerit az esküvőre 400 vendéget vártak, a meghívottak között volt Franz Beckenbauer és Elton John is, aki majd egyórás zongorajátékkal szórakoztatta a vendégeket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top