Sztárok

Paris Hilton babát vár?

A bulvársajtó üdvöskéje viselkedésével újabb és újabb pletykákra ad okot. Legutóbb azonban nem egy féktelen, átmulatott éjszakával vagy fehérnemű nélküli megjelenésével hívta fel magára a figyelmet.

Egyesek szerint – önmagához képest – igencsak különösen viselkedik, jobban mondva kicsit „terhesen”. A feltételezett terhességet több dolog is bizonyítja. A baráti kör egyik tagja szerint Paris a partikon már bele sem szagol az alkoholba, ami mindenki számára meglepő. A dekoltázsa még soha nem volt ennyire telt, és meglehetősen érzékenyen reagál azokra az igaztalan pletykákra, amelyekkel eddig szinte nem is foglalkozott.

MySpace oldalán hosszú üzenetet írt a rajongóinak, és bejelentette, hogy a róla megjelenő hamis információkat a jövőben nyíltan tagadni fogja. „Egyszerre elegem lett, látva a rengeteg hazugságot, amelyeket rólam terjesztenek. Nincs többé kedvem ahhoz, hogy egyszerűen csak figyelmen kívül hagyjam ezeket a hamis állításokat, és azt tartom fairnek, hogy elmondom nektek az igazságot. Ezért elhatároztam, hogy a jövőben minden híresztelésről, amely eljut hozzám is, elmondom a véleményem.”

Kérdés, hogy Paris Hilton ilyen indulatos kijelentés után állja-e a szavát. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a terhességéről szóló pletyka eljutott hozzá, vagy sem. Ezt a híresztelést ugyanis egyelőre még nem kommentálta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top