Sztárok

Suri Cruise a legdivatosabb

Katie Holmes és Tom Cruise kislánya, Suri Cruise a legdivatosabb a hollywoodi sztárok gyerekei között. Az eredményre mindenki joggal lehet büszke, mert a versengés már a sztárcsemeték világában is nagyon erős.

Az amerikai OK! Magazine által összeállított ranglistán Katie Holmes minikiadása kenterbe verte a többieket, bár ez nem meglepő, hiszen a kétéves kislányt a nyilvánosság előtt mindig tökéletes – a legtöbb esetben a mamájáéhoz passzoló – összeállításban jelenik meg.

Együtt a család
Együtt a család

 

A magazin szerint Suri még csak kétéves, de máris remekül kiismeri magát a divatvilágban. Armani, Burberry és Christian Louboutin pedig még csak az ábécé kezdete, vajon mi lesz, ha eljut a Versace-házig?

A konkurencia persze nem marad el: természetesen Brad Pitt és Angelina Jolie zabálni való kislánya, Shiloh is a listán szerepel – méghozzá a második helyen. Bár az ő divatos öltözködésére a Franciaországba való költözés után kevesebb hangsúlyt fektetnek.

A lista harmadik helyezettje Violet Affleck, akinek stílusát inkább a sportosan lezser kategóriába sorolták a magazin szerkesztői. Utána szerepel Harlow, Nicole Richie kislánya, aki a születése óta eltelt fél évben igazi divatgruppi lett: mini-kapucnispulcsiban és Good Charlotte pólóban feszít.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top