Sztárok

Robbie Williams házhoz jön

Mi van akkor, ha elegünk van abból, hogy egy-egy nagy sztár koncertjét a nyolcvan-valahanyadik sorban csápoljuk végig? Ha nem bírjuk már, hogy összetipornak bennünket, és kivagyunk a rossz hangosítástól? Nos, ha van elég pénzünk, akkor erre is van megoldás.

Nem egy énekes vagy együttes vállal privát koncertet. Lássuk, mennyit kell összespórolnunk ahhoz, hogy kedvencünk a mi házibulinkon, szülinapi partinkon vagy lakodalmunkban húzza a talpalávalót.

A Sugababes együttes három gráciája gazdagabb körökben ismert arról, hogy szívesen vállalnak kevesebb közönség előtt is fellépést, amivel minden évben kisebb vagyont gyűjtenek össze. Ha az About You Now mellett más fülbemászó dalokat szeretnénk tőlük hallani, mondjuk, a nappalinkban, akkor 315 000 eurót kell kifizetnünk.

4,4 millió euróért házhoz jönnek
4,4 millió euróért házhoz jönnek

Persze vagyunk páran, akik lánybanda helyett inkább a férfi énekesekért vagyunk oda. Nos, ez esetben sem kell nekikeseredni. Mit szólnánk Stinghez, aki ugyan néhány évvel ezelőtt ugyan ingyenes koncertet adott az 56-osok terén, de ez lényegesen kevesebb volt, mint élvezhető. Nos, az ő privát fellépéséért is ugyanannyit kell összekuporgatnunk, mint a Sugababes csapatáért.

Érdekes, hogy a Pussycat Dollsnak viszont hiába lobogtatnánk ennyi pénzt, valószínűleg csak nevetnének. Az ő személyre szóló fellépésükért cserébe mélyebbre kell a zsebünkbe nyúlni. Egész pontosan 630 000 euróért indulnak be a lányok. Ekkora összeg Janet Jackson szerződtetésére is elegendő, a kérdés csak annyi, hogy a 130 millió lemezt eladott énekesnő ugyanolyan hosszú ideig maradna-e a színpadon, mint a lánycsapat?

A női szíveket ellágyító, kisfiús mosolyú fenegyereket, Robbie Williamst sokan látnák szívesen a saját szülinapi bulijukon. Nos, lehet, hogy nemcsak az ünnepeltnek, hanem a vendégeknek is elő kellene kotorniuk a bukszát, ha össze szeretnék szedni Robbie 1,26 millió eurós gázsiját. Éppen ennyi pénz elegendő ahhoz, hogy Sir Elton John saját zongorajátékával kísérve énekelje el nekünk a Happy Birthdayt.

A lista élén természetesen egy legendás zenekar áll, akiket 1962-ben még bizonyára olcsóbban tudtunk volna leszerződtetni. Most viszont Mick Jaggernek és csapatának 4,4 millió eurót kell kifizetni ahhoz, hogy fellépjenek a házunkban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top