Sztárok

Nevet kapott McConaughey kisfia

Ami késik, nem múlik: Matthew McConaughey és Camila Alves kisfia viszonylag hosszú mérlegelés után nevet kapott. A büszke papa elmesélte, milyen megfontolásból adták a csöppségnek a Levi Alves McConaughey nevet.

Matthew McConaughey ezt mesélte az OK! Magazine-nak: „A Levi egy másik változata Máté – Matthew, németül Matthäus – apostol nevének.”

Levi Alves egészen pontosan 18 óra 22 perckor látta meg a napvilágot. Milyen különös véletlen – Matthew kedvence Máté evangéliumából pont a 6,22. rész: „A test lámpása a szem. Ha tehát a szemed tiszta, az egész tested világos lesz, míg ha a szemed gonosz, az egész tested sötét lesz.”

Ugyanígy kiderült az is, hogy miért hívják Nicole Kidman és Keith Urban kislányát Sundaynek. A színésznő édesapja mesélte el a név mélyebb jelentését az újságíróknak. „Olvastam egy keveset Sunday Reedről, aki férjével együtt a 20. század eleji művészet meghatározó alakja volt. Úgy gondoltam, a Sunday szép név lehet egy kislánynak, ezért ez az én és a feleségem javaslata volt.” A Rose utónevet a szülők választották Keith elhunyt édesanyja emlékére.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top