Sztárok

Michelle Williams emlékfilmet forgat

Michelle Williams azt szeretné, hogy kislánya, a kétéves Matilda emlékeiből ne törlődjön ki az édesapja képe. Heath Ledger volt felesége ezért filmet forgat az év elején elhunyt színészről.

Heath Ledger emlékét a család, a barátai és volt felesége életük végéig megőrzik. De mi a helyzet a kislányával, Matildával, aki alig ismerte az édesapját? Neki valószínűleg nem sokáig maradnak eleven emlékei a papáról.

Éppen ezt szeretné Michelle Williams megakadályozni, ezért kigondolta, hogy filmet készít volt kedveséről. A film megmutatja Matildának, milyen ember is volt valójában Heath Ledger.

Az ötletről a család egyik ismerőse így nyilatkozott: „Michelle nagyon szomorú amiatt, hogy Matilda még olyan fiatal volt, amikor Heath elhunyt, és valószínűleg soha nem fog rá emlékezni igazán. Michelle szeretné a szellemét életben tartani valami olyan módon, amit Matilda egy életen keresztül megőrizhet.”

Michelle nemrég felhívta a barátait és ismerőseit, hogy azok elmeséljék, milyennek ismerték Heath Ledgert. Így a kislány, amikor később végignézi ezeket az interjúkat, saját maga is kialakíthat egy képet az édesapjáról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top