Sztárok

Jack Black tapasztalata a droggal

A Rocksuli és a Holiday című filmek főszereplője, Jack Black inkább a komikus oldaláról ismert. Kevésbé jópofa azonban az a tény, hogy a színész megtapasztalta a heroin hatását.

A kalácsképű, kedélyes Jack Blacket általában a vicces és vidám karakterszerepek találják meg. Nem véletlen, hogy ő kölcsönzi például a legújabb animációs film, a Kung Fu Panda medvéjének a hangját.

Nem olyan régen azonban a színész meglepő nyilatkozatot tett egy amerikai magazinnak: egyszer lelkesen tesztelte a heroin hatását – saját magán. Elmondása szerint először az egyik barátja hagyott ott neki egy kis adagot a drogból, amelyet ahelyett, hogy nagy ívben elkerült volna, inkább kipróbált. Mentségére legyen mondva: jelen volt egy akkori jó barátja is az „eseménynél”.

Az eredmény egy rendhagyó bevásárlás volt. „Bár mozogtak, én egyszerűen nem éreztem a lábaimat, és olyan lassan dobogott a szívem, hogy azt hittem, meg fog állni. Komolyan azt hittem, hogy meghalok.” Hogy fontos volt-e megszerezni ezt a tapasztalatot, azt egyedül a színész tudná megmondani.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top