Sztárok

Musical Beckhamékről

Azok, akik szeretik és tisztelik a házaspárt, ismét örülhetnek: Victoria és David Beckham egy zenés-táncos produkció szereplői lesznek. Jövő év januárjától látható lesz az a musical, amely a futballsztár és az ex-Spice Girl életéről szól. A szerepeket természetesen igazi színészek alakítják.

A házaspár egy percig sem bírja ki anélkül, hogy ne adjanak okot arra, hogy a bulvársajtó róluk cikkezzen. A legújabb információk szerint megkezdődtek annak a musicalnek a munkálatai, amelyben a világ egyik legértékesebb bulvárházaspárjának életébe nyerhetünk bepillantást. A MacBecks című produkció a Rómeó és Júlián, a Lear királyon és számos más Shakespeare-darabon alapul.

A főszereplő természetesen egy futballsztár lesz, aki feladja karrierjét a gátlások nélküli és ambiciózus Lady Macbeth-szerű hölgyért. A mellékszálon futó cselekmények még izgalmasabbá teszik a sztorit: Beckham feltételezett szeretője, Rebecca Loos mellett az angol válogatott edzője, Sven-Gören Eriksson és a Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson szerepét is magára ölti egy-egy színész.

2009 januárjában aztán a dublini Olimpia Színház falai között mutatják be a darabot. A történetet Gary Cooke és Malachy McKenna jegyzik, akik már írtak futballparódiát David egykori csapattársáról, Roy Keane-ről. A producer, Ronan Smith és kollégái már most teljesen le vannak nyűgözve a sztoritól.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top