Sztárok

Shiloh első filmszerepe

Nem kellett sokáig várni arra, hogy a Brangelina páros első csemetéje szülei nyomdokaiba lépjen. A hírek szerint a kétéves szöszi lány Brad Pitt új filmjében kapott egy csöppnyi szerepet.

Brad Pitt készülő filmjét (The Curious Case of Benjamin Button) 2008 decemberében mutatják majd be. A sztár és a rendező, David Fincher nem először dolgozik együtt, hiszen a Harcosok Klubja és a Hetedik című filmeket is az ő nevük fémjelzi.

Shiloh és Brad Pitt
Shiloh és Brad Pitt

Az a kislány, aki a film előzetesében egy léggömb után néz, Shiloh. A szerep – ahogy a nagy sztároknál lenni szokott – kizárólag a véletlen műve. Eredetileg egy ikerpárt szerződtettek le, akikkel a jelenet felvételének napján a stáb egyszerűen képtelen volt dolgozni.

„Mindent megtettünk, hogy megnyugtassuk őket, de ez lehetetlen vállalkozásnak tűnt.” Amikor Brad Pitt látta, hogy semmi sem működik, eszébe jutott, hogy Shiloh kedves és természetes bája tökéletesen megfelel a szerepre. „Nem kellett elfecsérelnünk azt a forgatási napot” – lelkendezett az egyik stábtag. Mi ez, ha nem egy tündöklő filmkarrier kezdete?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top