Sztárok

Jake Gyllenhaal összeköltözött szerelmével

Úgy tűnik, a színész és kedvese, Reese Witherspoon annyi időt szeretnének együtt tölteni, amennyit csak lehetséges. Ezért döntöttek úgy, hogy összeköltöznek.

Jake Gyllenhaal megtette a nagy lépést: odaköltözött szerelméhez és annak családjához. Az amerikai Us Weekly magazin szerint a két sztár, akik egyébként a Kiadatás című film forgatásán ismerkedtek meg egymással, Reese ötmillió dolláros Los Angeles-i villájában lakik. Legújabban a szépség nagykövetének is kikiáltott színésznő ebben a házban él gyermekeivel azóta, hogy férjével – Ryan Phillippe-pel – 2006-ban elváltak útjaik. Egy ismerősük szerint Jake nem teketóriázott sokat, hiszen a holmiját már át is vitette a házba, amely ezután az ő lakóhelye is lesz.

A pár azt tervezte, hogy nem fogja elkapkodni a dolgot, történjen minden a maga idejében. Most viszont, hogy a színésznőnek és volt férjének válása hivatalosan is lezajlott, itt volt az ideje a következő lépésnek.

Az esküvőmániás Hollywoodban bizonyára többen feltették már a kérdést, hogy mi a helyzet az esküvővel. A hírek szerint a két színész egyelőre nem tervezi, hogy hivatalosan is összeköti az életét. Állítólag Jake fél éven belül házassági ajánlatot szeretne tenni szerelmének, Reese azonban valószínűleg nemmel válaszolna. Talán megváltozik a véleménye most, hogy egy fedél alatt élnek Jake-kel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top