Sztárok

Ki az a Hunter Johansson?

A szexi fiatalember nem más, mint Scarlett Johansson ikertestvére, aki mindössze három perccel idősebb színésznő húgánál. A jóképű szingli a People magazin listája szerint az Egyesült Államok egyik legkívánatosabb agglegényei közé tartozik.

Bár az öreg kontinensen nem sokan ismerik, Amerikában nem cseng ismeretlenül a neve, jóllehet – testvérével ellentétben – nem Hollywoodot szeretné meghódítani. Hunter inkább politikai karrierről álmodik. Miután majd egy évig Manhattan polgármestere mellett dolgozott, mostanában Barack Obama választási kampányának munkálataiban vállal aktív szerepet.

Hiába az eltérő hivatás, a testvérek a hétköznapokban tökéletesen megértik egymást: „Scarlett sokszor kifejti, hogyan gondolkoznak a nők. Ha nem tudom, hogyan tovább, bármikor felhívhatom őt. Sőt, volt már olyanra is példa, hogy randit szervezett nekem. És nem valami hírességgel, hanem egy régi iskolatársával, aki nagyon helyes volt” – mesélte a 23 éves szívtipró.

Bár Scarlett gyakran játssza a kerítőnőt, Hunternek pontos elképzelései vannak a jövőbeli barátnőjét illetően: „Tudom, hogy hülyén hangzik, de szeretem, ha egy nő ugyanazzal foglalkozik, mint én, és remek szervezőkészsége van. Azzal pedig teljesen levesz a lábamról, ha nem érdekli, vagy legalábbis nem esik hanyatt attól, hogy Scarlett a testvérem. De ugyanígy odáig vagyok azért is, ha egy nő motorozik.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top