nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Tom Cruise retteg a támadásoktól

Tom Cruise retteg a támadásoktól

A sztáron a szcientológia ellen fellépők fenyegetőzései miatt egyre inkább erőt vesz a paranoia. Legutóbb az a hír szivárgott ki Tom Cruise háza tájáról, hogy az összes autójának szélvédőjét golyóálló - más források szerint bombabiztos - üvegre cseréltette ki.
NLCafé
f Ajánlom

Ezzel a lépéssel végleg biztosra akar menni. Néhány hónappal ezelőtt a házát valóságos erődítménnyé alakíttatta át. Egy biztonsági berendezésekkel foglalkozó amerikai céget szerződtetett, amely a Los Angelesben lévő 40 millió dolláros ingatlanját a legmodernebb riasztó- és biztonsági felszerelésekkel látta fel. Mindez 1,3 millió dollárjába került a sztárnak.

 

A szcientológia ellenzői elsősorban a nagy lábon élő sztárokat támadják – egyelőre csak szóban. Egyes bennfentesek szerint az egész szituáció olyan, mintha Tom Cruise kitépett volna egy lapot valamelyik akciófilmjének forgatókönyvéből. És bár mind a háza, mind az autói úgy néznek ki, mintha hétköznapiak lennének (már amennyire ez egy sztár esetében lehetséges), valójában egy erődről és egy tucat páncéljárgányról van szó. Sőt, a színész összes sofőrje rendszeresen részt vesz tréningeken, melyen megtanulják, hogyan kell például egy esetleges autós üldözés során vezetniük. Így bármilyen veszély esetén könnyedén meglógnak üldözőik elől, és képesek lesznek nyugodtan kezelni az izzasztó szituációt.

Megosztás Facebookon