Sztárok

Sztárok és golyók

A Belváros szívében rendezték meg Franciaország nemzeti sportjának, a mozdulatlan lábak játékának is nevezett, I. Paris Budapest Pétanque Bajnokságot.

A szálloda előtti járdára felszórt homok, a kellemes francia zene, a borok és a finom falatok gondoskodtak róla, hogy a vendégek egy estére szinte Párizsban érezzék magukat itt, a Lánchíd szomszédságában.

A profi csapatokon kívül a hazai sztárvilág is képviseltette magát, akiknek hangulatát csak fokozta, hogy a többség még életében nem próbálta ezt a játékot. Keleti Györgyi bájos barátnőjével, Kis- Hegedűs Rékával érkezett és az est folyamán hozzájuk csatlakozó VV Frankie-vel alkottak egy csapatot. Szerencsére kedvüket nem szegte sikertelenségük, a party végéig maradtak és lelkesen szurkoltak a még versenyben lévő csapatoknak.

Rippel Feri és Valkó Eszter a Két Testőr csapatát, Pistyur Veronikát és Vámos Erikát erősítette, mindhiába, ugyanis a Juventus Rádió Sztárcsapata jobb pétanque- teamet tudott felállítani, így ők jutottak tovább az elődöntőbe.

A Jóban- Rosszban sorozat lányai, Brózik Klári és Fridel Fruzsina nem szerepeltek jól, de a fiúk, Somorjai Tibor, Seres Dani és Puskás Peti a döntőig küzdötték magukat.

Tallós Rita, Orosz Barbara és Ivan sajnos az utolsó helyen végeztek, szomorúságukat enyhítendő pétanque készlettel távoztak a helyszínről.

A döntőbe jutott csapatok közül kemény küzdelemben maradt alul és jutott a harmadik helyre a Juventus Rádió csapata Somogyi Zolival és Gaják Petrával, így az első helyért való közdelem a mentalista Kiválasztottakra és a popzenészekre várt.

Amint azt a verseny elején többen megérezték, az I. Paris Budapest Pétanque Bajnokságot a mentalisták, Briener Tamás, Christian Panthera és Rakonczai Máté nyerte meg, a második helyre szorítva a Rakonczai fivéreket, Imrét és Viktort, valamint DJ. Dominique-ot, azaz Várkonyi Attilát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top