Sztárok

Egy leheletnyi Jude Law

Sármos, mindig jó kedélyű, állandóan mosolyog, és hanyagul elegáns - a legtöbbünknek ez jut eszébe az angol színészről, aki a héten a Dior-ház új parfümjének arcaként mutatkozott be, illetve mutatta be magát az illatot.

A sajtótájékoztatóra, melyen a nemzetközi sajtó legnevesebbjei képviseltették magukat, a legendás Hotel du Palais-ban került sor. A színész az örökös hetyke mosollyal a szája szélén, lazán és szédületesen szexi módon, az angol és a francia sajátos keveréknyelvén mutatta be az új illatot.

A Dior-illat reklámfilmjét a Bahamákon forgatták. A színész elmesélte, hogy egy ilyen 30 vagy 60 másodperces film esetében az a legnagyobb kihívás, hogy a főszereplő ilyen rövid idő alatt is mindent el tudjon mondani a játékával. (Míg ugye a szerep és a mondanivaló kibontakozására egy nagyjátékfilmben minimum másfél óra áll a rendelkezésére.) Ez persze nem lehetett probléma egy olyan sokoldalú színésznek, aki a sajtótájékoztatón szívesen beszélgetett a divatról, a stílusról, a luxusról és szenvedélyéről, a sportról is. Ugyanilyen lázas örömmel beszélt következő filmjéről (Peace One Day), amelyet Afganisztánban forgatnak majd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top