Sztárok

Zoltán Erika nem volt könnyű préda

Az énekesnő elárulta, hogy hosszú munkát követően, csupán egy év alatt jutott pályafutása csúcsára, a Túl szexi lány? című slágerével.

A híres dalhoz akkoriban egy klip is készült, amely ugyan egy elpoénkodott próbálkozásnak indult, Zoltán Erikát mégis azóta üldözi a szexilány-image. A nóta azóta is töretlen népszerűségnek örvend, a fellépéseken ezért mindig műsorra kerül: – Húsz éve minden egyes koncerten előadjuk!

Erika elárulta, akkoriban meg is bélyegezték a videó miatt, és megkapta a „buta szőke” titulust is. – Sokaknak bosszantó volt a jelenlétem a könnyűzenében.

Arra a kérdésre, hogy igaz-e, hogy nagy férfifaló volt pályafutásának csúcsán, Erika bevallotta, hogy egyáltalán nem volt könnyű préda. Sőt kimondottan megterhelő volt számára a rengeteg rajongó, hiszen mindig is a hosszú távú kapcsolatokat kedvelte.

Jelenlegi férjét, Robby D-t táncosként ismerte meg, a munkakapcsolat pedig hamar szerelemmé alakult. Kapcsolatuk azóta is harmonikus, és bár apróbb veszekedések náluk is előfordulnak, Erika úgy érzi, házassága minden téren – szexuális és mentális téren is – tökéletes. Éppen ezért a Cool TV műsorában Orosz Barbara arra kérte az énekesnőt, hogy segítsen a nézőknek megfejteni a hosszú, boldog házasság titkát. – Mindkét félnek meg kell tennie mindent, úgy a szexben, mint az élet egyéb területein, hogy igazán harmonikus legyen a kapcsolat – mondta az énekesnő. (Cool TV)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top