Sztárok

Eddie Murphy nem fél a bukástól

Eddie Murphy jól ismert az újrakezdéseiről, és nem csak a magánéletben. A legendás zsaruként híressé váló színész most a Die Hard és az Indiana Jones-mozifilmek fogadtatását látva arra számít, hogy sikerrel tér vissza Beverly Hills-i zsaruként.

Elkészítik a nyolcvanas évek egyik legnagyobb sikerű akcióvígjáték-sorozatának, az Eddie Murphy főszereplésével készült Beverly Hills-i zsarunak a negyedik részét – jelentette csütörtökön a filmiparral foglalkozó Variety című lap.

A sorozat felélesztésének ötlete a Variety cikke szerint Eddie Murphytől származik, aki így újra eljátszhatja a nagyszájú detroiti zsaru, Alex Foley szerepét, amely sztárrá emelte a színész-humoristát. Az 1984-ben készült első rész 316 millió dolláros bevételt hozott, és a második rész is hasonlóan sikeres volt. Az 1994-ben készült harmadik rész azonban már csak alig több mint százmillió dollárt termelt.

Axel Foley legújabb kalandjának forgatását valószínűleg a Vörös sárkányt, a Csúcsformában-trilógiát és az X-Men harmadik részét rendező Brett Radner dirigálja majd, de az ő részvételéről még folynak a tárgyalások – írta a Variety, hozzátéve: nemsokára forgatókönyvírót is választ a filmet készítő Paramount stúdió. A tervek szerint 2009-ben kezdik el a forgatást, és a 2010-es nyári moziszezonban mutatják be a filmet. (NLC, FH)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top