Sztárok

Álhírek keringenek Harrison Fordról

Makacsul tartja magát az a híresztelés, hogy az Indiana Jones és a kristálykoponya királyságában Calista Flockhart is megjelenik majd párja, Harrison Ford oldalán, igaz, csak pár másodpercre.

Nagy sajtóvisszhangja lett annak az álhírnek, miszerint Harrison Ford rávette rendező barátját, Steven Spielberget, hogy kedvese, Calista Flockhart is szerepeljen egy jelenetben a negyedik Indiana Jones-filmben. Ám Ford természetesen makacsul cáfolja a híreket.

– Marhaság! Ez amolyan internetes városi legenda. Kábé annyira reális, mint az az évek óta keringő pletyka, hogy végre elveszem feleségül Calistát!

Ugyancsak megalapozatlan híresztelés, állítja a stúdió, hogy a film rendezője, Steven Spielberg becsempészte feleségét, Kate Capshaw-t a negyedik epizódba. Capshaw volt a második Indy-film, az Indiana Jones és a végzet temploma női főszereplője, és a forgatáson esett szerelembe az Oscar-díjas rendezővel. Ez azonban még nem elég indok arra, hogy visszatérjen a negyedik részben – az asszonynak otthon a helye. (NLC, UIP)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top