Sztárok

Palik Lászlóért drukkol a családja

Szenzációs eredménnyel tért haza Palik László az európai tereprali-bajnokságról. A műsorvezetőért nemcsak a felesége, Marsi Anikó, hanem a kisfia, Vilike is nagyon drukkol.

A műsorvezető-versenyző Palik László egy ideje a föld fölött tíz centivel jár. Ennek pedig nem más az oka, mint hogy végre remek eredményeket ért el az európai tereprali-bajnokságon.

– Összetettben jelenleg a harmadik helyen állunk, ez nagyon jó eredmény. Most készülök a magyar futamra, remélem, folytatódik a sikerszéria. A versenyt körülbelül úgy kell elképzelni, mint a Dakart. A talajviszonyok, a lebonyolítás nagyon hasonló, annyi a különbség, hogy hétvégi versenyek vannak, rövidebbek a szakaszok és kevesebb a versenynap is.

Palik László nem áll meg a siker után, az országos tereprali-bajnokság Fisher–Fujitsu Klíma-kupa második versenyén a szombaton elért második szakaszsikerével megerősítette ezüstérmes pozícióját társával, Darázsi Gáborral.

Palik Laci családja egyáltalán nem veszi zokon, hogy hétvégenként az autóversenyzésé a főszerep.

– A családom így kapott engem. Teljesen természetesnek veszik, hogy ezzel töltöm a szabadidőmet. Amióta a fiam megszületett, azóta sem állok másképpen az autóversenyhez. Azt gondolom, hogy ha a gyerek változtat a sporthoz való hozzáálláson – és itt nem csak az autósportra gondolok –, azonnal abba kell hagyni, mert megosztja a figyelmet. Nálunk ez fokozottan igaz, hiszen nemcsak a saját testi épségemet, de a navigátoromét is veszélyeztetem, ha nem figyelek kellőképpen.

A tévés a Reggeli című magazinműsorban azt is elmondta, szeretné, ha Vilike csillogó szemmel drukkolna neki ahelyett, hogy aggódik érte. (NLC, Netbulvar.hu, fotó: RTL Klub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top