Sztárok

Jótékony Barátok közt

A Barátok közt Kingáját alakító Balogh Edina édesanyja példáján keresztül tanulta meg, milyen fontosak a szűrővizsgálatok. A színésznő részt vett az Egy csepp figyelem Alapítvány kezdeményezésén, amelynek célja, hogy megtalálják a legegészségesebb magyar hírességet.

A Barátok közt sorozat szép pultosnője, Balogh Edina jó eséllyel indul a legegészségesebb magyar híresség címének elnyeréséért, hiszen mindent megtesz azért, hogy szervezete remek állapotban legyen, és értékei kiválóak lettek. A szép színésznő örömmel vett részt az Egy csepp figyelem Alapítvány kezdeményezésén, amelynek célja, hogy megtalálják a legegészségesebb hazai hírességet. „Szerencsére minden értékem jó lett, teljesen egészséges vagyok. Fontosnak tartom, hogy mindenki odafigyeljen magára, és eljárjon szűrővizsgálatokra. Sokkal könnyebb a bajt megelőzni, mint akkor eszmélni, ha már nagyobb probléma van” – mondta Edina a Netbulvárnak.

Edina a rendszeres inzulinmérést különösen azóta helyezi előtérbe, amióta édesanyjának vércukorproblémái voltak. Balogh Edina elhatározta, egyszer saját alapítványt hoz létre. A szép színésznő édesanyja cukorbeteg, ezért ő igazán tudja, mennyire fontosak a segítő alapítványok.
– Az anyukámnál magas vércukorszintet állapítottak meg, de rendszeres méréssel és odafigyeléssel szinten lehet tartani. Az egyik nagy álmom, hogy saját jótékonysági szervezetet hozzak létre, hiszen rengeteg embernek van szüksége segítségre. Valószínűleg a rákbetegeknek segítenék – árulta el a pultost alakító színésznő.

A Barátok közt stábjától egyébként sem áll messze ez a problémakör, hiszen a sorozat egyik főszereplője, Tilda a történet szerint cukorbeteg.
– A sorozatban azt próbáljuk erősíteni, hogy annak ellenére, hogy a cukorbetegségnek súlyos szövődményei lehetnek, gondos odafigyeléssel és kezeléssel normális, hétköznapi életet lehet élni. (Netbulvar.hu, fotók: RTL Klub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top