Sztárok

Görög Zitáéknál és Hujber Ferencéknél is jön a baba!

Nemcsak Hollywoodban, hazánkban is beindult a baby boom: Görög Zitáéknál és Hujber Ferencéknél is jön a baba! Ha szavazást hirdettek volna meg, hogy mely magyar sztároknak születik az idén a legkisebb eséllyel babájuk, ők ketten biztosan a legtöbb voksot kapták volna.

A gyönyörű Görög Zita és Seres Attila koreográfus második gyermeküket várják, Hujber Ferenc színművész és párja, Tölgyesi-Khell Cynthia az első baba jövetelének örülnek. Egyikük alig több mint egy évvel az első gyermeke születése után vállalkozik újra az anyaságra, másikuk férje pedig egy szívtipró macsó színész.

Nem sokáig láthatjuk Görög Zitát, a „Szexi vagy nem” verseny műsorvezetőjét ismét a képernyőn. A szép modell bevallotta: második gyermekét hordja a szíve alatt. „Nagyon boldogok vagyunk. Attilával szerettünk volna Milusnak egy kis testvért, és most, hogy növekszik a pocim, megvalósulni látszik a kis családi tervünk. Rengeteg szerveznivalónk van most, nekem az egyik legsürgetőbb a jogosítvány megszerzése” – mondta a VIVA TV „Szexi vagy nem” című szépségversenyén zsűriző anyuka a hot! magazinnak.

Zita annak idején természetes úton szeretett volna életet adni kisfiának, de a babát végül császármetszéssel segítették a világra. Így akkor párja, Seres Attila sem foghatta Zita kezét a kórházi szobában, ám most reméli: második gyermekük születésénél már jelen lehet, és segíthet a meghitt pillanatokban.

A „Jóban Rosszban” sorozat szívtipró doktora, Hujber Feri és felesége, Tölgyesi-Khell Cynthia gyereket várnak. A pár a magazinnak elmondta, még nem szeretnének a terhességről beszélni, mert nagyon az elején járnak, és később sem szeretnének médiafelhajtást a pici körül.

A táncosnő a karrierjét sem félti, szerinte biztos a visszatérése a szülés után, főleg, hogy mostanában már úgyis csak tanítással és koreografálással foglalkozik.

– Feri gondoskodó és felelősségteljes, nagyon jó apa lesz! Sok mindenen mentünk keresztül, s a gondok csak még inkább összekovácsoltak bennünket. Egyszerre értünk meg. Ő a legbiztosabb pont az életemben! – nyilatkozta férjéről Cynthia. (NLC, Hot!)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top