Sztárok

Ötcsillagos sztárok az Ötcsillagos gálán!

A Story magazin immár tizedik alkalommal adta át Ötcsillag díjait és Story Érték díjait. A magyar sztárvilág legkiemelkedõbb személyiségei vettek részt idén is az esten, amelyet a Story fõszerkesztõje, Ómolnár Miklós nyitott meg.

Ünnepélyes keretek között adták át szombaton a 2006-os Story Ötcsillag díjakat. A gálán a közélet szereplői közül mindenki ott volt, aki számított. A Grand Hotel Royalban tartott exkluzív esemény háziasszonya Erős Antónia volt, míg a közönségdíjakat a Story főszerkesztője, Ómolnár Miklós adta át.

Értékes művészek

 
 
 
 

A főszerkesztő megnyitóbeszédében hangsúlyozta, hogy a rendezvényen nemcsak a kereskedelmi csatornák népszerű műsoraiban gyakran feltűnő és így sokak számára ismert személyiségeket jutalmazzák, hanem azokat a művészeket, médiaszemélyiségeket is, akik saját területükön kiemelkedőt alkottak tavaly. Így 2003 óta a közönségdíjak mellett átadásra kerül a Szinetár Miklós, Huszti Péter, Vitray Tamás és Presser Gábor alkotta kuratórium döntése alapján a Story Érték díj is, amellyel a Story magazin azokat a művészeket ismeri el, akik nem a kereskedelmi televíziók legnépszerűbb műsoraiban szerepelnek, viszont saját területükön kiemelkedőt alkottak az adott esztendőben.

A 2007. évben színművésznő kategóriában a zsűri Kerekes Évának ítélte a Story Érték díjat, színművész kategóriában pedig Hirtling István vehette át az elismerést. Mindkét művész örömét fejezte ki, hogy a zsűri értékelte a médiában ritkábban szereplő, „csendesebb” színházi szakmát.

Média kategóriában Szántó Dávid műsorvezető, sportriporter, a zenei kategóriában pedig Balogh Kálmán cimbalomművész kapta a Story Érték díjat.

Csillagok, csillagok…

A Story magazin 2007-es Ötcsillag díjasai az olvasók szavazatai alapján kategóriánként:

Az év legjobb műsorvezetői: Sebestyén Balázs és Vágó István
Az év színésze: Koltai Róbert
Az év színésznője: Gregor Bernadett
Az év énekese: Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán
2007 televíziós produkciója: Csillag születik
2007. év leg-leg-legje: Barátok közt televíziós produkció
Az év internetes sztárja: Lola

Story magazin olvasóinak szavazatai alapján idén is hat kategóriában osztottak Ötcsillag díjat a celebpartin. Az év színésznőjének Gregor Bernadettet választották, az év színésze Koltai Róbert lett. A színművész köszönőbeszédében elmondta: mindig érték és siker között vergődik. Szerinte nem az a fontos, milyen műfajban alkot valaki, a lényeg, hogy teljeset adjon, mert ezt a közönség is megérzi és meghálálja.

Ötcsillag díjjal jutalmazták az év legjobb műsorvezető-párosát, Sebestyén Balázst és Vágó Istvánt. Az óriási lexikális tudással bíró műsorvezető jelképesen átadta fiatal kollégájának a stafétabotot, viccesen megjegyezve: „De még nem ma, majd egy kicsit később.”

 

Az év zenei produkciója kategóriában Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán kapott elismerést, a fiatal párt a musicalénekes és a felesége kisfia, Marci képviselte. A művésznő édesanyai teendői miatt nem tudott megjelenni a rendezvényen. Az év televíziós produkciója idén a Csillag születik lett.

A 2007. év leg-leg-leg kategória díját a Barátok közt című televíziós produkció érdemelte ki, amely már harmadik alkalommal nyerte el az Ötcsillag díjat a Story olvasóinak köszönhetően.

 

Az idén először adták át az év internetes sztárja elismerést, amelyet a StoryOnline portál látogatóinak szavazata alapján ítéltek oda a fiatal énekesnőnek, Lolának.

A győztesekről hollywoodi szokásnak megfelelően most is csillagokat neveztek el az égen, ám több díjazott is kérte, hogy a saját neve helyett gyermeke, unokája vagy édesanyja neve szerepeljen.

Mint a társasági események általában, a rendezvény nemcsak a díjátadóról szólt, hanem a megjelenésről is. Az urak többsége fekete szmokingot viselt, míg a hölgyek elegáns estélyit vagy koktélruhát választottak az alkalomra. Többségük feketét, de volt, aki bézs, ekrü- vagy csontszínű, földig érő ruhában érkezett. A merészebbek pirosat, illetve narancsszínűt vettek fel. A hivatalos díjátadót vacsora követte, amely után a sztárok koktélbárban, jósdában múlathatták az időt, de próbára tehették a szerencséjüket is a kaszinóban. A díjátadást követő rendezvényről bővebben itt olvashatsz.

 

(Fotók: Glázer Attila)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top