Sztárok

Mi lesz veled, Indiana Jones?

Steven Spielberg filmjeinél megszokott, hogy a lehetõ legtovább titokban tartják a részleteket, különösen ami a film cselekményét illeti – de az új Indiana Jones-film körül tapasztalható titkolózás minden eddigit felülmúl.

Ahogy az egyik főszereplő, Cate Blanchett – akinek természetesen a pontos szerepét sem tudjuk, és csak sejteni lehet, hogy a negatív hősnőt alakítja majd – elmondta az újságíróknak: „Ez a legtitkosabb film, amely valaha is készült. Még FBI-ügynökök is vannak köztünk a forgatáson.”







A nagy titkolózásnak és a negyedik rész hivatalos címe megszellőztetésének köszönhetően máris elkezdődött a spekuláció a cselekményt illetően – vagyis bevált Spielberg és a producerként serénykedő George Lucas számítása! –, és ebbe még egy harvardi professzor, Marc Zender is beszállt.


Zender szerint a cím alapján – Indiana Jones és a kristálykoponya királysága – valószínűsíthető, hogy dr. Jones több, mágikus erővel bíró, az ősi maják vagy egy még korábbi civilizáció által készített kristálykoponya nyomába ered valahol Közép-Amerikában – csakhogy a koponyák egyszerre hozhatnak halált másokra és végtelen tudást birtokosukra, ami elég veszélyes kombináció. Mindez visszatérést jelentene az első részhez, amely szintén ebben a régióban játszódott, amit az is megerősít, hogy újra láthatjuk a vásznon Marion Ravenwoodot (Karen Allen), Indy régi szerelmét! (UIP)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top