Sztárok

Cindy Crawford, az egykori szupermodell ismét bevállalta!

Cindy Crawford, az egykori szupermodell, aki néhány éve már hivatalosan is visszavonult, most ismét megmutatta tehetségét. Ezúttal az olasz GQ fotósa elõtt pózolt.

A szupermodell hiába töltötte már be 42. életévét, még ma is ugyanolyan gyönyörű és csábító, mint annak idején a kifutón.







Cindy érett szépség, nem a ma divatos babaarccal, olyan nő, akire sokan szeretnének hasonlítani. A még mindig bombázó Cindy Crawford tökéletes idomai 25 millió fontot hoztak a konyhára, amivel egyike lett a világ legjobban kereső sztárjainak.






A macskajárású szépség elsősorban a családjára koncentrál, de nagyon fontosnak tartja a karrierjét is. A modell-üzletasszony keményen megdolgozik a sikereiért: proteindiétával, Pilates-tornával, kardiofitnesszel, valamint jógával tartja magát formában. Cindy – bevallása szerint – 38-as méretű ruhát hord, viszont míg fiatalon mindez természetes volt, ma már meg kell érte küzdenie.







Betöltve a negyedik ikszet, Cindy így nyilatkozott: „Amikor 23 éves voltam, a nők rám néztek, és azt mondták, ez az a nő, akinek soha nem lesz gyereke. Most mégis anya vagyok, és nagyon jól tudom, mit jelent a terhesség alatt felszedett pluszkilókat leadni. Elégedettebb vagyok a testemmel, mint valaha, mert ezért az alakért igenis én dolgoztam meg.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top