nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Részeges sorozatikon

Részeges sorozatikon

Nem úszta meg a sztárságot ép lélekkel a Baywatch sztárja, David Hasselhoffot saját lánya filmezte le nemrég részegen, hogy rádöbbentse apját: visszaesõ alkoholista. A videó bejárta a világot, ami komoly csalódást okozott a Knight Rider és a Baywatch rajongóknak.
NLCafé
f Ajánlom

A megkopott renoméval rendelkező sztárt pedig nemrég komoly kultusz övezte. A férfiak által világszerte irigyelt szívtipró ugyanis az ikonikus Baywatch sorozat révén olyan hölgyek testközelségében dolgozhatott és mutatkozhatott, mint a dúskeblű Pamela Anderson, Carmen Electra vagy Erika Eleneiak, akik mind a vízmentős sorozat révén váltak szexszimbólummá és egyben minden férfi álmává. Davidnak bejött az élet – gondolták sokan, ami talán igaz is. A jóképű és mindig napbarnított sztár neve a Guiness Rekordok Könyvében is megtalálható, mint olyasvalakié, akinek a sorozatait a legtöbben nézik világszerte. Davidnek azonban nem csak ez adatott meg. Amikor színészként megszilárdult a helyzete, kirándulást tett a zeneiparban. Két mérsékelten sikeres album után 1989-ben a berlini fal leomlását követően elkészítette Looking for Freedom című albumát. A dalt Németországban himnuszként tisztelik, miután három hónapig tudott a toplisták élén maradni.
David Hasselhoff hétvége a storytv-n!
Június 9. szombat: 21.00 Hollywoodi történetek, Az igazság David Hasselhoffról, vasárnap: 20.00, 21.00 Hollywoodi történetek, Az igazság a Baywatch-ról 1-2. 

Bővebb információ és műsor »
Megosztás Facebookon