Szinkronban cikkek

Az 5 leginkább inspiráló Instagram-profil

Sokszor érezzük úgy, amikor valamilyen szívet melengető fotóra vagy instagramos profilra bukkanunk a neten, hogy a látottak nemcsak vizuális élményt jelentenek, hanem a képi világon túlmutatva megmozgatnak bennünk valamit, esetleg erőt is adnak. Következzen néhány figyelemre méltó, pozitív üzenetű Instagram-profil, amit érdemes lehet követnünk!

Iskra Lawrence – A plus size fehérneműmodell

Iskra Lawrence az utóbbi években valóságos példaképpé nőtte ki magát a közösségi médiában aktív nők körében. A plus size fehérneműmodell fehér holló a divat világában, akit úgy tűnik, nagy örömmel üdvözölnek a márkák és a vásárlók is. Munkák sokaságából válogat a karrierjét 13 éves korában kezdő lány, aki az Egyesült Államok táplálkozási zavarokkal foglalkozó nemzeti szervezetének, a National Eating Disorders Association tiszteletbeli nagykövete, munkásságát pedig díjjal is kitüntették már. A 26 éves angol Iskra minden képével azt igyekszik üzenni, fogadjuk el magunkat, és tegyünk az egészséges önképért és egészséges életmódért… Soha nem retusálja instagramos képeit, úgy tűnik, 2,6 milliós követőtábora megelégedettségére.

Az 5 leginkább inspiráló Instagram-profil

Ella Millst – Mindent az egészséges táplálkozásról

A britek egyik kedvenc gasztrobloggerét, Ella Millst krónikus betegsége kényszerítette rá, hogy életmódot váltson. Az egészséges táplálkozást Ella nem élte meg tragédiaként, és szó szerint a legtöbbet hozta ki belőle. Deliciously Ella név alatt közel egymillió követője van a poszturális ortosztatikus tachycardia szindrómában szenvedő bloggernek az Instagramon, könnyű, egészséges ételei naponta nyújtanak kapaszkodót és inspirációt követőinek. Az egészséges összetevőkből készülő fogások, finom mártogatósok, nyálcsorgató desszertek jó irányt jelentettek, hiszen Ella mára nemcsak sikeres blogger, hanem könyvszerző is lett.

Az 5 leginkább inspiráló Instagram-profil

Sian Richardson – Légy nyertes!

Felsorolásunkban Sian a belső erőt képviseli, a menő üzleti coach ugyanis saját bevallása szerint is azoknak a követőknek posztol, akik nyertesként akarnak kikerülni mindennapi küzdelmeik során az üzleti, irodai életben. A magát kreatív varázslóként jellemző blogger lényegre törő, szépítés és kertelés nélküli motiváló üzeneteket, fotós posztokat oszt meg nap mint nap követőivel. Leginkább azoknak nyújthat erőt az éteren keresztül, akik karriertéren szorulnak némi inspirációra, vagy egy profi szakértő meglehetősen plasztikus tanácsaira!

Az 5 leginkább inspiráló Instagram-profil

Wasia Ward – Művészi testmozgás

Az Instagram telis-tele van vékonyabbnál vékonyabb és izmosabbnál izmosabb bloggerekkel, akik a testformálás terén mind kiemelkedőek, és sok tízezer követőnek segítenek a testük formálásában, de ezúttal mi most mégis egy fokkal lightosabb irányból hoztunk egy inspiráló példát, Wasia Ward személyében. A trinidadi művészetként viszonyul a testmozgáshoz, mégpedig némi spirituális megközelítéssel. A jógaoktató posztjai egytől egyig szerethetőek, szépek, inspirálóak, olyannyira, hogy több ezer kilométeres távolságból is kedvet kap az ember a mozgáshoz. A jógapózok mellett a mindennapi életébe is bepillantást nyerhetünk, amitől kicsit színesebb lesz a világ, egyúttal vonzóbb a sportosabb életforma is.

Az 5 leginkább inspiráló Instagram-profil

Humans of New York – Emberek az utcán…

A sorban ez némiképp rendhagyó “induló”: eredetileg blognak indult, amelyet Brandon Stanton fotós azért hozott létre, hogy a New York utcáin fotózott hétköznapi embereket, “arcokat” megható, rövid és inspiráló történetek kíséretében megosszon olvasóival. 2010 óta 16 millió ember követi Facebookon, míg Instagramon lassan 5 millió felé közelít azok száma, akik szeretnék napjukban és hírfolyamukban szeretnének helyet adni a hol inspiráló, hol megható emberi sorsoknak. Külön szerethetősége a projektnek, hogy az alapító rendszeresen csatlakozik különböző jótékonysági ügyekhez (az ENSZ-szel is együttműködött, de a Sandy hurrikán idején rengeteg pénzt gyűjtött össze), hogy népszerűségével segítsen a rászorulóknak.

Az 5 leginkább inspiráló Instagram-profil

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top