Szinkronban cikkek

Ezt minden nőnek meg kell tennie önmagáért

Nincs a földön még egy olyan ember, aki annyit tehetne érted, mint te magad. Hányszor voltál már magad alatt? Hányszor jutottál arra a megállapításra, hogy csak magadra számíthatsz? Az élet tele van nehézségekkel és megoldandó problémákkal. Arra gondoltál már, hogy mi lenne, hogy úgy hajtanád esténként álomra a fejed, hogy sokat tettél önmagadért?

Amikor azt hiszed, hogy sínen van minden, adódhat úgy, hogy beüt valami embert próbáló helyzet. A továbbiak attól is függenek, hogyan kezeled azt az egyet. Ismered a mondást, hogy valaki bal lábbal kelt fel? Ne ez az, aminek nem szabad átadni a hangulatod. Inkább szedd rendbe az életed és gondold át, te mit tudsz tenni magadért. Hoztunk néhány ötletet, amelyek téged is hozzásegítenek, hogy úgy vészeld át a rohanó hétköznapokat, hogy kiegyensúlyozottá válj. A titok egyszerű: hozz ritmust az életedbe olyan időtöltésekkel, amelyek boldoggá tesznek téged.

Ami jól esik

Add meg a reggelnek, ami jól esik. Ha nem ébredsz könnyen, kényeztesd magad 5 perc visszaalvással. Ha a téli hangulatban egy forró kakaó ébreszt fel, csinálj magadnak minden reggel és idd meg nyugodtan, úgy, hogy közben érzed, hogy készülsz a napra és feltöltődsz. Ha a finom kávé a befutó, ne tagadd meg magadtól a kávéivás modoros szertartását. Ha esténként esik jól egy kis olvasás, szoríts ki naponta fél órát. Ha ezt a fürdőkádban teszed, még jól el is lazulsz közben. Ha megtalálod a számodra megfelelő időtöltést, engedd be a luxust, azt, hogy a mindennapjaid részévé váljon. Hogy ez nem is luxus? Tényleg nem az. Akkor miért nem csináltad eddig így?

Ezt minden nőnek meg kell tennie önmagáért

Unalmas állandóan azt hallgatni, hogy mennyire fontos a mozgás, és hogy milyen jó hatással van a szervezetre, ám bármennyire is elcsépelt a tanács, ez az egyik legtöbbet nyújtó szokás, ami hozzásegíthet a kiegyensúlyozott hétköznapokhoz és ahhoz, hogy még jobban érezd magad a bőrödben. Ne gondolj egyből nagy dolgokra: egy séta vagy egy fél órás úszás is csodákat tesz. De bármilyen sportot választhatsz. A lényeg, hogy jól érezd magad, miután átmozgattad a testedet. Arról nem is beszélve, hogy ha ez tényleg a mindennapok részévé válik, még az alakodra is jó hatással lesz.

Többet ésszel!

Ne csak a testedet edzd, hanem az agyadról se feledkezz meg. Ha monoton a munkád vagy ha nem jelent kihívást, akkor feltétlenül keress olyan tevékenységet, amelyik frissen tartja a fejedet. Nagyobb szükséged van erre, mint gondolod. Ugyanis kiszakít a begubózásból. Ha adj’ Isten tanulni szeretnél, a legjobbat teszed magadért. Amellett, hogy az agyad gyors és naprakész lesz, új ismeretségek és lehetőségek is nyílnak a hobbid által.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top