A szextanácsadó válaszol

“Miért nem nyög a párom szeretkezés közben?”

Mindenki másképp élvezi a szexet. Van, aki hangosan, nyögdécselve, sikítozva, más meg épp hangok nélkül. Olvasónknak ez utóbbi jelent problémát...
Bibók Bea szextanácsadó
Bibók Bea
szextanácsadó
Ha kérdésed van, ide írj!

Tisztelt Tanácsadó!

Egy éve alkotunk egy párt, én 25 éves férfi vagyok, és a nemi életünkben nagyon zavaró tényező számomra, hogy a párom nem nyög szeretkezés közben. Szeretjük, kívánjuk egymást, azzal nincs is semmi baj, csak fura, hogy semmi jelét nem adja aktus közben, hogy élvezné. Miért lehet ez? Lehet-e úgy élvezni az aktust, hogy nem nyög valaki?

Kedves Kérdező!

Minden nő másként viselkedik az ágyban: van, akiknél a szuszogásából, a légzéséből lehet arra következtetni, hogy élvezi, vagy éppen unja az együttlétet. Ehhez azonban nagyon oda kell figyelni rá, meg kell ismerni a jelzéseit. Ne csodálkozz azon, hogy a barátnőd viselkedése nem hasonlít a pornóban látottakhoz, hiszen tudjuk, hogy ott erősen megjátsszák az orgazmust, a szenvedélyt.

Azt el tudom fogadni, hogy neked egyértelműbb visszaigazolás lenne, ha erőteljesebben adna ki hangokat, de ha kicsit odafigyelsz párodra, akkor megtanulod értelmezni a pici jelzéseit is. Azt is be lehet vezetni, hogy szeretkezések közben beszéljetek, beszélgessetek, verbálisan igazoljátok vissza a másiknak, hogy mikor jó, mikor a legjobb. Ha a barátnődet nagyon szemérmesnek nevelték, ha a családban tabu volt a szex, akkor nem szabad azon csodálkozni, hogy nem meri kinyilvánítani a szenvedélyét, az érzékiségét.

Légy hozzá türelmes, esetleg bátorítsd arra, hogy ha jól esik neki, akkor nyugodtan adjon ki hangokat, mondd el, hogy ez téged inspirálna. – Üdv: Bibók Bea

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top