A szextanácsadó válaszol

18+: “Hármasban szexeltünk a barátnőmmel és az anyjával”

Azt hihetné az ember, az anya-lánya szex egy pornográf műfaj, egy életidegen kategória, de tévednünk kell, néha a legbujább, legelképesztőbb forgatókönyveket maga az élet produkálja – ahogy azt olvasónk pikáns története is bizonyítja.

Udvarolni jártam egy lányhoz, akkor 25 évesek voltunk; édesanyjával éltek ketten egy családi házban. Leendő anyósjelöltem akkor 45 éves volt. Teltek-múlnak a napok, barátnőm – ekkor már ennek mondhattam – egy kérdést szegezett hozzám, ami így hangzott:

– Nagyon tetszel az édesanyámnak!
Én megköszöntem, örültem, hogy szimpi vagyok neki. Igen ám, de folytatta:
– Azt találtuk ki anyuval, hogy mi lenne, ha hármasban szexelnénk.
Erre én:
– Micsoda? Ezt hogy gondoljátok?
– Te, én, meg az anyu!

Nagyon meglepődtem, szinte lemerevedtem. Ami érdekes benne, hogy aludtam rá egyet, fiatalság, bolondság, gondoltam, mi bajom származhatna belőle, belementem. Az anyja azt mondta, hogy szeretkezzek a lányával, és akkor majd ő menet közben beszáll. Énrajtam nagy feszültség uralkodott el, mert ilyet álmomba sem mertem volna gondolni, hogy megtörténik velem. Belevágtam, egye fene. Elkezdtük, be is szállt az anyuka, egyre oldottabb lettem, nem is olyan rossz ez a formáció, hol az anyját, hol a lányát!

Négy évig tartott, titokban csináltuk úgy, hogy a mai napig sem tudnak a szüleim erről. Abban a tudatban élnek, hogy a lányhoz jártam udvarolni. Nem bánom, hogy ilyen helyzet állt elő, élveztem is, mert egy rendkívüli pozitív élménnyel gazdagodtam fiatalon. Végén én vetettem véget ennek, megindokolva azzal, hogy egy normális kapcsolatot szeretnék úgy, hogy az anyós maradjon meg anyósnak, és nem szexpartnernek. Gondoltam megosztom ezt a furcsa, különös, érdekes történetet a nagyvilággal. 

Bibók Bea szextanácsadó
Bibók Bea
szextanácsadó
Ha kérdésed van, írj!

Kedves Mesélő!

Azt gondolom, ha ez tényleg így történt, akkor olyan – keveseknek adódó – élményben volt részed, ami sok férfi szexuális fantáziáját mozgatja egész életében. Hiszen tudjuk, a férfiak vezető szexuális fantáziája, hogy két nővel szeretkezzenek egyszerre; és ha ez a két nő anya és lánya, az még külön pikáns. Kicsit maupassant-i a történet, hiszen neki vannak erotikus, különös helyzetekről szóló novellái. Emlékszem, amikor ezeket olvastam fiatalon, igencsak megmozgatta az erotikus fantáziáimat.

Neked az a „szerencse” adódott, hogy öledbe pottyant egy olyan szexuális felállás, amiről sok fiatal férfi csak álmodik. Az anyát, gondolom, a sok pornófilm „ihlette”: mint tudjuk, külön pornófilmműfaj az anya-lánya kategória, ahol az ehhez a helyzethez hasonló szituációk képezik a filmek történetét.

Arról azonban nem írsz, hogy ezt érzelmileg hogyan élted meg te és a kedvesed, mert azt gondolom, hogy egyszer ebbe a tócsába belelépni, egy dolog, de négy éven át űzni az egészen más. Nem írtál arról, hogy ez a kapcsolat kifejezetten szexkapcsolattá vált, vagy volt valami érzelmi kötődésed is a lányhoz vagy akár az anyjához. Teljesen törvényszerű, hogy ebből nem maradhatott fent egy igazán értékes és teljes, akár egy életre szóló érzelmeken alapuló párkapcsolat, hiszen ez nem tudna egészségesen működni egy életen át. Mert az érzelmek kifejlődésének szakaszában hirtelen átmódosult a párkapcsolat szexkapcsolattá, ahol a kettőtök közt fejlődő intimitásba beengedtétek az anyát. Ezáltal nem tudott létrejönni közöttetek a párkapcsolatot megalapozó, tartóssá tevő érzelmi kötelék.

Ahhoz, hogy egy kapcsolatban eljussanak a párok odáig, hogy beengednek egy harmadik felet, olyan magas szintű bizalomnak kell kialakulni, amihez idő kell.
Ezért van az, hogy már régebben együtt lévő pároknál merül fel szexuális életük változatossá tétele miatta az igény, hogy „dobják fel” egy harmadik féllel. De ehhez tudni kell, hogy a fantázia szintjén egészen másként működik a dolog, mint a valóságban. Mert szexuálisan izgatott állapotban olyan hormonok szabadulnak fel, ami az oldódást segítik. De képzeljük csak el, hogy ha „józan fejjel” gondolkodunk, akkor hogyan érintene bennünket, hogy a párunkat látjuk mással szeretkezni. Féltékennyé és bizalmatlanná válnánk. Kétes az eredmény, egyáltalán nem biztos, hogy amit a szexuális fantáziánkban elképzelünk, az tud működni a valóságban akkor, amikor érzelmileg kötődök a másikhoz.

A(z) “Kipróbálnád a hármas szexet?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Nem kérdés! Persze!

Persze lehet hallani kapcsolatokról, amik nem lesznek ennek a szexuális kalandnak az áldozatai. Ehhez azonban egy olyan fajta bizalom és szexuális nyitottság kell mindkét fél részéről, hogy el tudják különíteni magukban azokat az alkalmakat, amikor a harmadikat bevonják, és a kettejük érzelmi kapcsolatát. Ezt teljesen két külön dolognak kell kezelniük ahhoz, hogy a bizalmatlanság ne fészkelje magát és ne morzsálja szét a stabil kapcsolatot.

Sajnos arra is van példa, hogy valaki nagyon vágyik egy hasonló szexuális kalandra, meg is beszéli párjával, az bele is egyezik, megtörténik a dolog, aztán ez olyan érzelmi sérüléssel jár egyik-másik emberben, hogy ezt utána külső segítség, szakember igénybevételével kell feldolgozni.

A leveled végén akaratlanul is úgy fogalmaztál, hogy „egy normális kapcsolatot szeretnék”. Ebben nagyon tömören elmondtad azt, hogy ez a hármas felállás nem volt alkalmas egy igazi párkapcsolat kialakításához – még úgysem, hogy egy idő után kihagyjátok az anyukát. Köszönöm, hogy megosztottad történeted. Üdvözlettel: Bea 

Ha kíváncsi vagy a levélíró válaszára, kattints ide!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top