Szex

18+: Nők mutatják meg élesben, hogyan jutnak el a csúcsra

A nő szexuális öröme sokáig nem kapott elég figyelmet, ám ennek most vége, egy weboldal most mindent megmutat, amit az orgazmusról tudni kell – de főleg azt, hogy ki milyen technikával jut el oda. Vigyázat, merész képkockák következnek!

Azt hihetnénk, hogy a 21. században már nem léteznek tabuk, és szinte minden adva van ahhoz, hogy a testiség a nők számára is eksztatikus élmény legyen, a női orgazmus mégis mind a mai napig egy misztérium. Rengetegen vannak, akik nem tudják átélni, mert csak keveset tudnak arról, hogyan működik a testük. 

Nők mutatják meg élesben, hogyan jutnak el a csúcsra

Egy különleges weboldal most ezen próbál segíteni azzal, hogy több ezer nő technikáját osztja meg a nagyvilággal. Az ötletet egy mélyreható kutatás alapozta meg, amiben 18–95 év közötti nők osztották meg trükkjeiket, technikáikat.

Nők mutatják meg élesben, hogyan jutnak el a csúcsra

Az oldalon található videókban a nők előbb bemutatkoznak, elmagyarázzák saját technikájukat, majd egy rövid videóban be is mutatják azt. Izgalmas edukációs program ez, ami ezer lehetőséget mutat arra, hogy az ember lánya a csúcsra juttassa magát; új, intenzívebb élményekre tegyen szert, és ami a legfontosabb, hogy ellesse ezektől a nőktől, hogy a szexualitás megélése a világ legtermészetesebb dolga, amit szorongás és szemérem nélkül lehet csak megtapasztalni. 

Nők mutatják meg élesben, hogyan jutnak el a csúcsra

És ha ez nem lenne elég, az érintőképernyőn keresztül mi magunk is elsajátíthatjuk a látottakat. 

Nők mutatják meg élesben, hogyan jutnak el a csúcsra

Az oldal angol nyelvű, fizetős, de a ízelítő kedvéért van néhány ingyentartalom az oldalon. Kattints ide, és tégy egy próbát!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top