Szex

Ezt az 5 szexpózt próbáld ki, ha röhögni akarsz szex közben!

Nevetni szex közben is az egyik legjobb dolog, az ehhez vezető legegyszerűbb út pedig nem más, mint a kísérletezés. Mutatunk 5 szexpózt, aminek garantáltan röhögés lesz a vége.

1. Orgazmikus híd

5 szexpóz, ha röhögni akarsz szex közben

Kérd meg a pasidat, hogy menjen le hídba, ülj rá, közben reménykedj, hogy elég erős a csípőszerkezete ahhoz, hogy elbírjon – és ha képes rá, még egy erekciót is hozzon össze. 

2. Erotikus tandem

5 szexpóz, ha röhögni akarsz szex közben

Kérd meg a pasidat, hogy vegyen egy nagy lendületet, markoljon meg csípőnél, és “húzzon magára”.  Szerintünk minimum artistának kell lenni ahhoz, hogy ezt a pózt valaki szárazföldön – erekció mellett – abszolválja, ennek ellenére, aki érzi magában az erőt, kísérletezzen – és számoljon az orra esés lehetőségével! 

3. Horizontális élvezet

5 szexpóz, ha röhögni akarsz szex közben

Kevesebb izomerőre, de annál több egyensúlyérzékre és koncentrációra van szükség a fenti pózhoz, ami lehetőséget biztosít a nő számára, hogy másfajta vízszintes állapotban élje át az eksztázist – feltéve, ha kibírja röhögés nélkül. 

4. A puff

5 szexpóz, ha röhögni akarsz szex közben

Ennél a póznál sem a behatolás szögét, sem a póz izgató mivoltát nem értjük, aki röhögni akar egy jót, vegye a fáradtságot, dobja a feje mögé a lábait, és engedje, hogy a pasija ráüljön. 

5. Lefelé néző kutya

5 szexpóz, ha röhögni akarsz szex közben

Menjetek le mindketten lefelé néző kutyába, ügyesen kezdjetek el popsival nekitolatni egymásnak, és igyekezzetek kiélvezni a póz nyújtotta örömöket. Ennek már a gondolata is mókás!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top