Szex

Milyen vibrátorok vannak?

Ha még vibrátorszűz vagy, esetleg szeretnél új típust kipróbálni, nem árt, ha előtte körbenézel a piacon, hogy milyen típusok közül válogathatsz. Nagyon nem mindegy, hogy mire is szeretnéd használni, te milyen típusba tartozol, mit részesítesz előnyben a végső gyönyör eléréséhez. Megmutatjuk, milyen vibrátorok közül tudsz választani.

 A vibrátor lehet hűséges társ vagy időnkénti partner. Használhatod, ha elutazott a pasid, vagy éppen szingli vagy, de akkor se feledkezz meg róla, ha van párod, hiszen feldobja a közös együttléteket is. A vibrátor abban is segíthet, hogy jobban megismerd saját testedet, rájöjj, mire is van a leginkább szükséged, hogyan élvezel el a legkönnyebben. A tapasztalataidat pedig bátran ültesd át az igazi szexbe.

Mire akarod használni a vibrátort?

Oké, hogy egy kis kényeztetéssel egybekötött brutál orgazmusra hajt mindenki, aki vibrátorban gondolkodik, de ennek is több útja lehet. Sima behatolás a cél, G-pontodat szeretnéd megtalálni, a csikló- vagy az ánuszizgatás jön be neked, esetleg ez így mind együtt, bármelyikre találhatsz eszközt. Attól függően, hogy haladó vagy, vagy kezdő, különböző típusok léteznek. Sorra vesszük, miből csemegézhetünk.

Milyen vibrátorok vannak?

Vibrátortípusok

  • Rúdvibrátor: a klasszikus modell. Rezeg és bizserget. Ha első bálozó vagy, és bizonytalan, akkor ezt válaszd, mert könnyen kezelhető és értelmezhető, ráadásul az olcsóbbak közé tartozik.
  • Élethű, erezett vibrátor: ez segít a leginkább beleélni magadat a szituba, hiszen anyagával és formájával a valódi péniszre hajaz. Válogathatunk kedvünkre színek, formák és persze méretek szerint is. Állítólag ezek a legkeresettebb vibrátortípusok.
  • G-pont-vibrátor: ezek azok a ferde végű, görbe vibrátorok. Túlmutatnak az “egyszerű” behatoláson és csiklóizgatáson, megcélozhatod vele a G-pontodat. Ehhez is, mint a valódi szexhez, tapasztalat kell, hogy igazán jó legyen.
  • Csiklóvibrátorok: vannak kisebb méretű, kifejezetten csak a csikló izgatására készült vibrátorok, és vannak klitoriszkarral megtoldott “normál” vibrátorok is, melyek többfajta élvezethez segítenek.
  • Ánuszvibrátor: más formájú, mint az előbbiekben felsorolt vibrátorok, hiszen ez egy olyan terület, amelyre jobban oda kell figyelni. Az ánuszvibrátor méreteiben is rövidebb, és jobb, ha elsőnek egy olyat választunk, amely a végei felé elkeskenyedik. Itt a síkosító használata erőteljesen ajánlott.

Ezek persze csak az alaptípusok, választhatunk ezerféle vibrátor közül: van vízálló, távirányítós és pasiknak való vagy akár kalóriaszámláló vibrátor is.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top