Szex

18+: A férfi fehérnemű, ami kinyírja a vágyat

Egy jól kiválasztott fehérnemű feldobja az együttlétet, és biztos belépő egy vadító, mocskos éjszakához. De mi történik, ha nem figyelünk erre megfelelően?

A pasik elvárják, hogy különféle csipkecsodákban várjuk őket a hálószobában, szerintük viszont a kinyúlt boxer is megteszi…

Sok minden van, ami gyorsan, de biztosan kinyírhatja egy nő libidóját. Az egyik leggyakoribbról fog szó esni, ez pedig nem más, mint a kinyúlt, hullámos gumival szegélyezett, agyonmosott alsó.

Minden nőnek megvan az a jelenet, hogy gondosan kiválasztott, az előnyöket hangsúlyozó és a kevésbé előnyös részeket diszkréten takaró, csábos fehérneműben várja a férfit az ágyba – vagy legalábbis ilyet vesz fel a ruha alá, ha bevetésre készül. És akkor megjelenik a pasi egy leharcolt, hullámzó szárú, kinyúlt pamut alsónadrágban, ami már újkorában sem lehetett valami szexi darab.

18+: A férfi fehérnemű, ami kinyírja a vágyat

Nem azzal van a gond, hogy nem került egy vagyonba a modell. Hanem azzal, hogy illúzióromboló és elkeserítő, hogy ebbe a férfiak egy része egyáltalán nem fektet energiát… Folytatás a KettősLátás blogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top