Szex

A legfurcsább orgazmusok

A csúcs nemcsak szeretkezés közben, de jóga, álmodás, vagy épp meditáció közben is meglepheti az embert.

Tornagyakorlatok közben jelentkező orgazmus

A képen látható függeszkedő gyakorlat hatására sokan eljutottak már a csúcsra. Zárjuk össze a lábakat, majd lassan emeljük fel a nyújtott lábakat addig, míg felsőtestünk és lábaink derékszöget nem zárnak. Ezt ismételjük meg 10-15-ször!

Furcsa orgazmusok
Forrás: womenshealthmag.com
Egy további hatékony gyakorlat a jógából is ismert kobrapóz, ami szintén izgató folyamatokat tud beindítani a testben. Feküdjünk a földre, lábainkat nyújtsuk ki, sarkakat zárjuk össze, fenekünket feszítsük meg, majd emeljük meg felsőtestünket úgy, hogy tenyerünk a váll előtt, a földön nyugodjon, a köldök maradjon a talajon, tekintetünket pedig szegezzük felfelé. Ezt a mozgássort ismételjük meg néhányszor.

 

Furcsa orgazmusok
Forrás: womenshealthmag.com

Orgazmus álmodás közben

Előfordul, hogy álmodás közben, az úgynevezett REM-fázisban az álmok hatására több vér áramlik a vaginába, a nők pedig eljutnak a csúcsra. 

Orgazmus a mellbimbón keresztül

Ahogy arról korábban már írtunk, a csúcs a mellen keresztül is átélhető, a bimbó ugyanis közvetlen összeköttetésben van a nemi szervekkel. 

Orgazmikus légzés

A megfelelő légzéstechnikával és a befelé figyelés képességével sokan gondolatilag is képesek eljutni az orgazmusig. Lady Gaga például tudja, mentálisan hogyan juttassa el magát a csúcsra. 

Orgazmus szülés közben

Ma már azt is tudjuk, hogy szülés során ugyanazok a hormonok szabadulnak fel, mint szeretkezés vagy szoptatás közben. Az a nő, aki orgazmikus szülést él át, élvezi azokat az órákat, amelyekben világra hozza a gyermekét. Olyan eksztatikus élményben van része, ami hasonló az orgazmushoz.

A(z) “Neked már volt furcsa orgazmusod?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Igeeen!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top