Szex

18+: Szexuális játékszerek: bimbócsipesz és cellux

Bloggerünk ma az elsőre talán ijesztőnek tűnő szexuális játékszerekről mesél. Nézzük csak, mik a tapasztalatai.

Gyönyörű zsarnokom megint meglátogatott. Már előző nap felhívott, és onnantól, hogy meghallottam a hangját, máris izgalom fodrozódott bennem, és alig vártam, hogy újra eljátszadozzon velem.

Amikor megláttam a folyosón és ajtót nyitottam neki, percekig meg sem tudtam szólalni, annyira szívdöglesztően nézett ki. “Valahonnan” jött, ezért hosszú, fekete kabátot és öltönyt, nyakkendőt viselt. Amúgy is gyengéim az öltönyös pasik, de nála ehhez még hozzájött természetesen elegáns stílusa és gyönyörű teste, arca. Legszívesebben arra kértem volna, hogy csak ácsorogjon a szoba közepén, ruhástól, és csodálhassam. De persze tudtam, hogy nem ezért jött.

Kipakolta a játékszereket az ágyra, és amíg elment zuhanyozni, én azon elmélkedtem, hogy ez már a harmadik alkalom, vajon ma milyen újdonsággal lep meg? Vele sosem beszéltünk meg előre forgatókönyvet, most is csak annyit kért, hogy legyen nálam gyertya – múltkor nem volt kéznél –, mert tudja, hogy arra nagyon gerjedek. Mivel már jó ideje nem volt részem efféle játékban, ezért úgy döntöttem, hagyom neki, tegyen velem, amit csak akar, és a lehető legkevesebbet fogok “nyafogni”.

Aztán amikor leült az ágy szélére, letérdeltetett maga elé, majd egy fogas csipesszel szorította össze a bimbóimat, akkor kezdtem ezt az elhatározásomat megbánni, és már ott tartottam, hogy kimondom a biztonsági szót, ami véget vet, de egyszerűen nem jutott eszembe. A fájdalom olyan váratlan és intenzív volt, hogy a leggyengédebb érintésére is összerándultam és elhúzódtam.

A teljes cikket a Sorskerék blogon találod.

 

18+: Bimbócsipesz és cellux

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top