nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szex
8 segédeszköz, amit önkielégítéshez terveztek

8 segédeszköz, amit önkielégítéshez terveztek

Nők ezerei ezekkel a szexjátékokkal szeretnek leginkább kettesben maradni.
BB
f Ajánlom

Sokan sok helyen megírták már, hogy az örömteli szexuális élet alapja az önkielégítés: vagyis ha az ember lánya tudja, hogyan elégítse ki magát, és ha megtalálta a megfelelő technikát, csinálja minél többször. Ebben a szexuális rutinban segíthet az az összeállítás, amely azokat a segédeszközöket sorakoztatja fel, amelyek nagyon sok nőt tesznek nagyon boldoggá. Íme nyolc kütyü, ami nem közönséges, nem otromba, de stílusos, szerethető, erős és nagyon okos.  

8 Fotó megtekintése

Szexuális segédeszközök önkielégítéshez

Lelo Ora 2: erről a vibrátorról egyenesen úgy tartják, hogy jobb élményben részesíti használóját, mint bármelyik orális szex. A puha szilikon borítás alatt fémgolyók "köröznek" az eksztatikus élmény érdekében.
Még több +
Magic Wand: a masszázsgéppel is felérő segédeszköz ereje a vibrációs fejben és az állítható vibrációs erősségben rejlik.
Még több +
Eva Dame: az első olyan segédeszköz, amit a csikló izgatására terveztek. A kis gépet csak a punciba kell helyezni, minden más megy magától.
Még több +
Je Joue Mimi Soft: a pink, kavicsalakú rezgőség tökéletesen elfér az ember tenyerében, 5 fokozatban képes rezegni, szilikon borítása pedig testhű tapintású.
Még több +
Picobong Transformer: a "kétfejű" vibrátor dupla gyönyört okoz, egyszerre lehet stimulálni vele a csiklót és a G-pontot, a hüvelyt és a popsit, a mellbimbót és a puncit, de farokgyűrűként is helytállt.
Még több +
Vesper Crave: az USB-töltővel ellátott medálvibrátor megjelenése diszkrét, ereje azonban annál nagyobb.
Még több +
Comet Key II Wand: a nők nagy kedvence a kérdőjel alakú vibrátor, amivel nemcsak a csiklót, de a G-pontot is könnyen izgalomba lehet hozni.
Még több +
Tingletip Electric Toothbrush Clitoral Vibrator: aki a direkt stimulusokat szereti, az elektromos fogkefe formáját kopírozó segédeszközt választja, ami kívül, belül megrezegteti a puncit.
Még több +

via babeland.com 

 

Megosztás Facebookon