Szex

A világ leghíresebb pénisze, amit levágtak, elloptak, és bedobozolva imádtak

Külön Wikipédia-oldala is van, ahol azt írják, hogy "a nők úgy imádták a szervet, mint egy termékenységi amulettet; egy fából készült ékszerdobozban tárolták." Raszputyin pénisze, íme a világ egyik leghíresebb és legkalandosabb farkának története.

Az orosz történelem legtitokzatosabb alakjának, Raszputyinnak a pénisze halála után is elképesztő karriert futott be.

Már abban is van valami groteszk, hogy Raszputyin péniszének külön Wikipédia-oldala van, ahol teljesen hihetetlen történet bontakozik ki Raszputyin meggyilkolása után a levágott/szétroncsolt péniszéről. A történet totál irreális, hiszen mégiscsak egy ember levágott farkáról szól. Főbb pontok, amiket sosem fogsz elfelejteni:

  •  Raszputyin pénisze állítólag óriási volt, 30 centi, de a szeretője és későbbi merénylője szerint egy hatalmas, rücskös szemölcsnek köszönhette különleges péniszét (jaj)
  • a merénylet után állítólag levágták a péniszét (egy másik verzió szerint csak összezúzták, jaj)
  • a levágott péniszt egy szobalány találta meg (jaj) 
  • aztán valahogy a ’20-as években Párizsba emigrált orosz nők egy csoportjáé lett, akik egy kis dobozkában őrizték, és ereklyeként tisztelték (jaj); nem merem elképzelni azt a dobozkát…
  • aztán amikor ezt a testvére (mármint Raszputyiné), Marija megtudta, visszakövetelte az emigráns orosz nőktől a bátyja péniszét; azt a levélváltást sem merem elképzelni..
  • aztán amikor meghalt Marija, akkor egy aukciós ház elárverezte, de előtte megállapították, hogy az valójában nem pénisz, hanem:

tengeri uborka!

A világ leghíresebb pénisze, amit levágtak, elloptak, és egy dobozban imádtak

“Most már semmi okunk, hogy irigykedjünk Amerikára, ahol Napóleon péniszét őrzik” – mondta Knyazkin doktor, a szentpétervári szexmúzeum munkatársa az orosz sajtónak.  Erről 2014-ben a Múlt-kor történelmi portál írt. 

A világ leghíresebb pénisze, amit levágtak, elloptak, és bedobozolva imádtak

“Napóleon nemi szervét egy amerikai urológus vette meg 4000 dollárért egy árverésen, a hetvenes években. Csakhogy azt legfeljebb nudlinak nevezhetnénk a mi 30 centis szerszámunkhoz képest” – tette hozzá az orvos. A történet szerint Raszputyin dédunokája, John Nekmerson is ellátogatott Pétervárra. Miután saját szemével is megszemlélte őse nemi szervét, így kiáltott fel:

“Biztos, hogy eredeti! Megismerem, nekem is ilyen van!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top