nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szex
18+: Rózsaszín álmok az út szélén: prostituáltak őszinte vallomásai

18+: Rózsaszín álmok az út szélén: prostituáltak őszinte vallomásai

Miről álmodnak az út szélén dolgozó prostituáltak? Ennek a kérdésnek járt utána Bettina Flitner német fotográfus. Olyan nőket fotózott, akik a cseh–német határszakaszon bocsátják áruba a testüket. Fotózás közben az álmaikról faggatta őket. A válaszok egyszerűek és megindítóak.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom
9 Fotó megtekintése

Prostituáltak

Andrea, 22, nincs végzettsége: „Hogyan képzelem el a jövőmet? Szeretnék normális életet élni. Már két éve dolgozom itt... korábban voltam Frankfurtban, Hamburgban, Nürnbergben, klubokban. Barátom? Nincsen. Van valakim, akinek családja van és nem túl jók hozzám.”
Még több +
Dana, 53, nincs végzettsége: „Hogy miről álmodozom? Vissza akarom kapni a barátomat! Minden olyan szépen alakult, megismerkedtünk, vigyázott rám. De aztán nem tudtam fizetni az albérletet, és akkor lelépett. Persze biztos volt valami nő is a dologban. De engem igazán szeretett.”
Még több +
Gabriela, 39, korábban a mezőgazdaságban dolgozott: „Az én álmom... egy herceg, aki fehér lovon jön értem és kiment innét. Felőlem lehet akár csúnya és 80 éves is. A legidősebb lányom orvosnak tanul, a másik tolmácsnak készül és a nagykövetségen akar dolgozni. Semmit nem tudnak a munkámról...”
Még több +
Jasmin, 26, szakácsnő: „Hogy miről álmodozom? Szívesen dolgoznék lovakkal. Mert a lovak becsületesek és együtt éreznek az emberrel. Már öt éve dolgozom itt. Volt, hogy már látott itt az anyám. Csak annyit mondott: ne csináld tovább. Mást nem szólt.”
Még több +
Marion, 40, varrónő: „Arról álmodom, hogy a gyerekeimnek jobb élet jut, mint nekem. Szép házban fognak lakni, és mindenük meglesz, amit csak kívánnak. 22 éve vagyok házas, 14 éve dolgozom itt. A férjem kőműves, de már megint nincs munkája.”
Még több +
Nicole, 25 , varrónő: „Az én nagy álmom, hogy a lányomnak egyszer mindene meglesz. Még csak egyéves, de már most tanulok vele. Szeretném, ha neki nem kéne azon gondolkoznia, vajon mit fog enni holnap. Már mindenütt dolgoztam, nürnbergi lakásokban és a kölni Pascha Klubban is.”
Még több +
Sandra, 31, éjszakánként egy konzervgyárban dolgozik: „Beszéljek az álmaimról? Van három gyerekem és három hónapos terhes vagyok. A hétéves lányom kiemelkedően tehetséges. Nemrég itt mentek el az iskolabusszal és látott engem. Meg kellett neki mondanom az igazat. Sírt utána.”
Még több +
Saskia, 24, nincs végzettsége: „Hogy mi az álmom? Néha eszembe jut a gyerekkori teknősöm. Egy napon eltűnt. Talán elütötték. Vagy egyszerűen elmászkált. Hét évvel ezelőtt egy masszázsszalonban kezdtem Chemnitzben. A férjem van otthon a gyerekekkel és várja a pénzt.”
Még több +
Vanessa, 18, autószerelő: „Miről álmodok? Nem is tudom. Talán egy utazásról. Szeretnék eljutni a Hotel Paradies-ba. Láttam egyszer a tévében. A Dominikai Köztársaságban van, a világ végén. Már 14 évesen eljöttem otthonról...”
Még több +

 Forrás: brigitte

Megosztás Facebookon