Szex

Prostinak képzett feleség a jó házasság titka?

Ha a feleség jó az ágyban, akkor a férj nem fog más nők után kajtatni – okoskodik az Engedelmes Feleségek Klubjának megalapítója. Időutazás a középkorba.

Számtalan magyarázata lehet annak, ha egy férfi prostituáltaknál keresi a kielégülést, a legegyszerűbb kapásból az, hogy otthon nem kapja meg azt, amire vágyik – ebből a viszonylag egyszerű alapgondolatból indult ki az Obedient Wives Club (Engedelmes Feleségek Klubja) muszlim női szerveződés is. Ezért szófogadó örömlányokat nevelnek a feleségekből, hogy a férjek kedvét elvegyék a fizetett szextől.

egy igazán alázatos feleség
 

A szervezetben arra tanítják a nőket, muszlimokat és nem muszlimokat egyaránt, hogy férjeikkel szemben hogyan legyenek alázatosak, engedelmesek, szexuálisan hogyan tegyék boldoggá, ezzel pedig hogyan tartsák otthon őket. Célkitűzésük azonban nem merül ki a szexuális repertoár bővítésében, hiszik, egy maximálisan kielégült a férfi több időt tölt otthon, a házasságok emiatt harmonikussá válnak, a férfiak kedve pedig elmegy majd a fizetett szextől, a kaszinóktól. A gondolatmenetnek pedig még mindig nincs vége, a szervezet követői vallják, hogy a családi béke szükségszerűen harmonikus társadalmat teremt, ahol a prostitúció, a családon belüli erőszak, az emberkereskedelem is visszaszorul, ezeket ugyanis mind a kielégületlen szexuális éhség működteti.

Feleségből első osztályú kurtizán

Fauziah Ariffin, a szervezet vezetője
Fauziah Ariffin,
a szervezet vezetője

A felségek, akik jó prostivá válnak, uraikat úgy szolgálják, mint egy első osztályú kéjhölgy. Az alapítók hangsúlyozzák, első osztályú szeretőket faragnak a nőkből, nem olcsó utcalányokat – az utóbbiak ugyanis csak jó szexet tudnak nyújtani, de szerelmet, ragaszkodást nem, arra csak egy feleség képes, nyilatkozta Fauziah Ariffin, a malajziai engedelmes szervezet vezetője a Malay Mailnek.

Persze a klubnak ahány követője, annyi támadója is akad, Szingapúrban például külön Facebook-csoport létesült “Say No to the Obedient Wives Club in Singapore” címen, a követők azt sérelmezik, hogy a női szervezet erősíti a nők alávetettségét. Az Aware (Association of Women for Action and Research) női egyesület sem gondolja ezt másképp, visszalépésnek tartja a szerveződését, a nemi egyenjogúságért harcoló aktivisták pedig egyenesen őrjöngenek a jelenség hallatán; a szingapúri iszlám vallási tanács rövidlátásról beszél, szerintük egy harmonikus házasság nem a feleség szexuális szolgáltatásain múlik.

Hiába azonban a nagy ellenszél, az engedelmes nők szerveződésének több ezer követője van világszerte, Malajzia, Indonézia és Szingapúr után a közeljövőben Párizsban, Londonban, Rómában és Frankfurtban is megalapítják a prostituáltképzőt.

Azért azt alkalomadtán megkérdeznénk a nagyra becsült klubalapítótól, hogy vajon a házasságok szexuális sokszínűségéért miért csak a feleségeknek kell erőfeszítéseket tenni? Vajon az engedelmes feleségek mellé nem kellene egyből lovagias férjeket is nevelni?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top