Szex

18+: Péniszpraktikák orális szexhez

Ti is imádjátok az orális szexet? Tudtad, hogy ha eltalálod a párod fegyveréhez leginkább passzoló kényeztetési formát, még nagyobb örömökhöz juttathatod? Tapasztalt bloggerünk segít eligazodni a formák és a technikák útvesztőjében

Ez a poszt nem azokhoz szól, akik undorodva, eltartott kisujjal fogják meg a faszt. Ezt azon – remélem növekvő táború – nőtársaimnak írom, akik ugyanúgy rajonganak az orális szexért, mint én, és meglátják, mekkora hatalom egy jó szopás a férfi fölött. Mert elég csak néha-néha odatenni magunkat, és a pasi olyan hálás lesz, hogy azt elképzelni sem tudjuk. Én már tudom, ez a legerősebb fegyverem, ha rá akarok venni valamire egy férfit. Ha jól megcsinálom, újra és újra, akkor elég rákacsintani és a fülébe súgni, úúúúúúúúúúúúúúgy bekapnám! Innentől menthetetlenek és a tenyeremből esznek. Azonban nemcsak a munkám, de a magánéletem során is találkoztam rengetegféle formájú szerszámmal, ezért gondoltam, megosztom a tapasztalataimat, hátha mások számára is hasznosnak bizonyulnak – írja bloggerünk.

Vegyük csak sorra, milyen férfiékességek léteznek, és hogy tudjuk ezeket a lehető legtökéletesebben kényeztetni.

Pénisz-praktikák

1. A karika-farok: kunkori, szinte teljesen visszakanyarodik a golyók felé, és annak ellenére, hogy ilyen méretben nincsenek óriáskígyók, a formája miatt nagyon kényelmetlen lehet a szopás, ugyanis pl. 69-ben képtelenség jól bánni vele. Azonban, ha szemből közelítünk felé, akkor tulajdonképpen a torkunk vonalát követi, vagyis szép lassan le tudjuk engedni egészen a végéig anélkül, hogy fuldokolni kezdenénk. Én ilyenkor azt szoktam csinálni, hogy megkérem a pasit, feküdjön le az ágyra hanyatt, nyissa szét a lábát, én pedig betérdelek a lábai közé, és így, egyik kezemmel a dereka környékén támaszkodva, a másikkal pedig kézzel rásegítve tökéletesen be tudom kapni. Amivel ilyen faroknál egyáltalán ne próbálkozzunk, az, amikor a nő hanyatt dobja magát, lelógatja a fejét és úgy tesszük a szájába, ugyanis mind a férfinek, mind a nőnek nagyon kellemetlen élmény lehet. Ugyanakkor, hogy ne csak egy pózt említsek, ha a nő hanyatt fekszik és a fejét megtámasztja egy párnával az ágy végében, a férfi pedig a mellkasa fölé térdel, akkor tulajdonképp a görbületek megint összehangolódnak és az élvezet hiánytalan lesz.

2. A test felé görbülő: azt hiszem, ez a leggyakoribb, amikor elindul egyenesen, aztán félúton egyszer csak behajlik a köldök irányába. Ez megint egy elég nehéz forma, pl. az a póz, hogy a lány a földön térdel vagy az ágyon, és a pasi úgy szopatja, ennél a fajtánál teljesen kizárt, mert csak felsérti vele a nő szájpadlását és a saját makkját. Azonban az előbb említett, lelógatja a lány a fejét az ágyról póz kifejezetten ennek a farokfajtának lett kitalálva, sőt sokáig a kedvenc pózaim között szerepelt. Ilyenkor a pasi egy kicsit előre dől, a lábát behajlítja, megtámasztja az ágyon és úgy tolja le a farkát a lány torkán. Én nagyon szeretem, mert tulajdonképpen csak annyi a dolgom, hogy jó nagyra eltátom a számat, a többi már a pasin múlik. Ugyanakkor a 69 is remek erre a helyzetre, vagy ha nem szeretjük egyszerre csinálni – ahogy én sem, mert mindig úgy érzem, elvonja a figyelmemet, ha közben engem is kényeztetnek, akkor csak térdeljünk vagy feküdjünk a férfi deréktájékára, forduljunk szembe a bájdorongjával, és máris mindenféle kellemetlenség nélkül tudjuk bekapni jó mélyen.

3. Ha egyenes, sudár: ha egyáltalán nem görbül, akkor ezeknek a férfiaknak van kitalálva a térdelős póz, amiből az én továbbfokozott változatom, amikor az ágyra térdelek, a kezemet összefogom a hátam mögött, a fejemet nekitámasztom a falnak, hogy ne legyen menekülés. A pasi megáll előttem terpeszben az ágyon és megtámaszkodik a falon a fejem mellett, majd szépen bevezeti a farkát a számba és ezután is végig ő irányít, én pedig csak hagyom, tegye, amit kíván. Egyenes farokhoz jó lehet még az a póz is, amikor a férfi ül az ágy szélélre, a nő előtte térdel és egy kicsit inkább fölé hajolva veszi be a szerszámot. Ez igazából azt hiszem, az egyik legkényelmesebb póz, egyik fél sem fárad ki benne túlságosan.

Nem találtad meg, ami a legjobban illik rá? Keress tovább a Sorskerék blogon

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top