Szex

Pucér röplabdázás és alkohol nincs a nudista szállóban

Nudistastrandon pucérkodni már szinte ciki, aki menő nudizó szeretne lenni, az pucérhotelt választ magának. Nézz be te is a falai közé!
Pucér röplabdázás és alkohol nincs a nudista szállóban
Karl Lagerfeld a nudistastrandon

Az észak-angliai Birmingham peremén lévő szállóhoz természetesen fürdő, étterem és wellnessközpont is tartozik, és bármilyen szokatlan a helyszín, Tim Higgins, az igazgató, bizakodik.

Szerinte azért zseniális ötlet ez, mert Angliában amúgy is mindig rossz az idő, így fedett hely kell ahhoz, hogy gond nélkül pucérkodhassanak az arra vágyók. Semmi értelme nem lenne Birminghamben a jó időre várni; ezért is emelt tetőt álmai naturista központja fölé. A szokatlan ötlet mégsem tűnik rossznak: a hotel már visszatérő vendégekkel is büszkélkedhet: jönnek egyedül, jönnek párban és csoportosan is. A szállóban egyébként egészséges ételeket szolgálnak fel, alkohol nincs az itallapon, de egyébként nem sokban különbözik egy átlagos hoteltől. A programok tekintetében azonban még nem teljes körű az ellátás, pucér röplabdát és egyéb meztelen sporteseményt senki ne keressen.

forrás: dailymail.co.uk
forrás: dailymail.co.uk

A látogatók életkora viszont megoszlik. A legfiatalabbak a harmincasok, felső korhatár szinte nincs. Higgins szerint a tizen-huszonévesek azért nem vállalják a meztelenséget, mert még nincsenek úgy kibékülve a saját testükkel, mint az idősebbek. Utóbbiak már tudják, hogy egy két hurka vagy egy kis narancsbőr semmit nem ront a fenséges élményen, hiszen alapvetően  az emberek vágynak arra a szabadságra, amit szerinte csak meztelenkedés közben lehet megélni.

Pucér röplabdázás és alkohol nincs a nudista szállóban

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top