Szex

Beszélj velem oroszul! – avagy szextippek a világból

Köztudott, hogy az utazás tágítja az ismereteket és tágítja a horizontot. Ez igaz az erotikus tapasztalatokra is, és mindehhez még csak repülőjegyet sem kell foglalni és a bőröndöt sem kell bepakolni! Szükséged van sok kreatív ötletre, némi kísérletező kedvre, valamint néhány eszközre, és már nincs akadálya, hogy partnereddel felemelkedj a közös lepedőről. Indulás és érkezés: az ágyban, minden éjszaka.

Szerelem orosz módra“Beszélj velem oroszul!”, kéri Jamie Lee Curtis filmbéli partnerét, John Cleese-t A hal neve: Wanda című filmben. Természetesen nem a nyelvre gondol, valami egészen másra, szerelmet akar, orosz módra. Tipp: az erogén zónákat masszírozd meleg olajjal! Ehhez a legmegfelelőbb egy illatos testápoló olaj. Kezdd a fülcimpáknál (finoman morzsolgasd a hüvelyk- és mutatóujjad között), ez összeköti a két agyféltekét, ami éberebbé és kreatívabbá tesz. Haladj a tarkó felé, majd a vállizmokhoz, innen térj át a hátra, innen farizmokra, végül juss el az intim területekhez.

Néhány jelenet a filmből…

Távol Afrikától

Próbáljátok, mint egykor Meryl Streep és Robert Redford, azonban ne álljatok meg a hajmosásnál, a fürdőszobában sok-sok gyertya segítségével teremtsetek romantikus hangulatot! Hallgassátok Aster Aweke balladáit, amelyek közvetlenül Afrikába repítenek. Készítsetek illatos fürdőt szantálfa, szerecsendió és trópusi gyümölcsök aromáinak felhasználásával, majd szálljatok együtt a kádba! Az illatos habot simogatással hordjátok fel egymás bőrére. Tipp: a fejmasszázs csodákra képes, de a hideg és a meleg váltogatása is megteszi a hatását, legyen hát kéznél néhány jégkocka. 

Szextippek a világból

 

Amore mio – Dolce vita, amore, és természetesen: finom ételek! Olaszország az élvezet és a szenvedély szimbóluma. Ha kedvet érzel hozzá, akár bele is képzelheted magad az ország hangulatába: tedd fel Adriano Celentano egyik albumát, majd tálalj fel egy tüzes penne all’ arrabiatát. Tipp: A desszert elfogyasztásához változtasd meg a helyszínt, menj át a hálószobába, tedd fel Eros Ramazotti egyik összebújós számát, majd tálalj egy tiramisu, stracciatella, amarena fagyit, de nem akárhol, hanem a köldöködben. Fogadjunk, hogy ennek nem tud majd ellenállni!

Egy angol éjszakaLet’s go to Britain! Az angolokról általában azt tartják, kissé hóbortosak, híresek fekete humorukról és furcsa ízlésükről. Ha angol szexről beszélünk, akkor biztosak lehetünk benne, hogy valamilyen különlegességről, mégpedig a szex egy keményebb változatáról van szó. Tipp: A kikötözéses játékok, a szem eltakarása, az ostor, ahogy ezt már a Szürke 50 árnyalata című bestsellerből megtanulhattuk, felkorbácsolják a vágyat.

Szex, ahogy az amerikaiak csinálják – Amerika egyrészt a végtelen lehetőségek országa, viszont sokszor hallani, hogy meglehetősen gátlásosak. Ezen segíthet az előjáték, például egy improvizált autósmozi a hálószobában. Tipp: Popcorn, kóla, az autóülést pedig az ágy helyettesíti. Ha közben egy romantikus film pereg, az ellazulás után még sok más is következhet. 

Isten hozott Thaiföldön! – Lazító zene és citromfű- vagy szédítő jázminillat, vagy a lepedőre szórt rózsaszirmok megteremtik a tipikus hangulatot. Tipp: Kedvesed feküdjön a hasára, te pedig gyengéd, körkörös mozdulatokkal, a nyomás erősségét hol növelve, hol csökkentve, masszírozd végig az egész testét! Kezdd a lábaknál, majd haladj a popsija és háta irányába, majd gyengéden simogasd a kinyújtott karjait. Ezzel serkented a nyirokáramlást, a vérkeringést, valamint segíted az izmok átmelegedését. Az élményt még fokozhatod, ha a testét közben gyengéd csókokkal borítod. Aztán majd kiderül, hogy haladtok tovább, ha ő majd a hátára fordul….

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top