Szex

Mit akarnak hallani a pasik az ágyban?

Nem barokkos körmondatokban kell elregélnünk, ha odavagyunk az adott figuráért, de egy-két szót azért elejthetünk. Sőt kell is! Hidd el, a pasik meghálálják a dicsérő szavakat! De mit is kell mondani?
Mit akarnak hallani a pasik az ágyban?
4 eset, amikor a férfi nem vágyik a szexre

Ha az a kérdés, mitől lesz jobb a szex, általában fizikai dolgokra gondolunk: hogyan érintsük meg egymást, milyen újabb pozitúrát próbáljunk ki, mely testrészekre koncentráljunk. Van azonban egy másik kulcsfaktor, amelynek a leggyakrabban nem tulajdonítunk jelentőséget, ez pedig nem más, mint a szex közbeni beszéd. Szakemberek szerint a megfelelő erotikus szavak kimondása vagy hallása szeretkezés közben elősegíti a dopamin termelését, amely nagy szerepet játszik a szexuális izgalom kialakulásában. Az erotikus kifejezések ugyanakkor fokozzák az élmény érzelmi és fizikai intenzitását.

Mit akarnak hallani a pasik az ágyban?Mindez nagyon egyszerűen és biztatóan hangzik. De mit tegyünk, hogy ne váljunk nevetségessé? (Hacsak nem vagy pornósztár, valószínűleg nem az jön a nyelvedre, hogy “keményebben, rosszfiú!”) A nők többsége állítólag nem tudja, mi hangzik szexisen, ezért inkább meg sem szólal – állítja Logan Levkoff szexológus. Emiatt azonban a hölgyek jelentős élvezetről mondanak le, ami nem helyes.

Egy rádiós felmérésben (amely egyébként a perverz beszédről szólt szex közben) férfiakat kérdeztek meg arról, mi indítja be őket legjobban az ágyban. A többség számára a csodaszó a “Jövök!” volt. Levkoff azzal magyarázza a dolgot, hogy a férfiakat – még ha ez közhelyesen is hangzik – kifejezetten büszkeséggel tölti el, hogy jó szeretők. Ha beszéddel is megerősítjük, hogy nemsokára a csúcson leszünk, az a legnagyobb elismerés egy pasinak. Hiszen bizonyíték arra, hogy képes sikeresen kielégíteni a nőt. De azt is kifejezi, hogy partnerünk annyira felizgatott, hogy teljesen elvesztettük a kontrollt, és ha akarnánk se tudnánk megállni. Az orgazmus közeledtének bejelentése mindkét partner élvezetét növeli. És mivel a pasik általában hamarabb készen állnak az orgazmusra, mint női partnerük, ezzel egyben engedélyt is kapnak, egyszerűen zene füleiknek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top