Szex

18+: 6 nő mesél, milyen az icipici “méretű” férfival a szex

Tényleg a méret a lényeg? 6 nő most elmeséli, jó vagy rossz tapasztalatokat szerzett-e extrém pici péniszekkel való találkozáskor.

Mikropénisznek nevezik azt, amikor az adott népcsoport átlag pénisz méretétől való eltérés (kisebb irányba) 2,5-szeres. Dr Joseph Alukal a New York Egyetemi Langone Medical Center urológus professzora szerint ez lényegében a nyugalmi állapot és a merev állapot között mindössze 3 cm különbséget jelent.

“A mikropénisz valamilyen urológiai vagy hormonális elváltozás következménye, mely egyes pácienseknél veleszületett rendellenesség, míg másoknál csak szimpla veleszületett tulajdonság. A mikropénisz funkcióját tekintve normálisan működik, van erekció, és nem okoz vizelési problémát sem” – nyilatkozta Alukal professzor.

6 nőt kérdeztek meg, akik saját tapasztalataikat mesélték el a kicsi farkú férfiakról, akikkel találkoztak. Az eltérő történetekben egy valami mindig közös volt, ha a férfi nem egy bunkó, hanem kedves, vonzó és ügyes az ágyban, kvázi kompenzálja a méreteit, akkor a nők számára a méret egyáltalán nem számít. (Azért lehet, hogy ennyi nő még nem releváns véleményhordozó a “méret nem számít” kérdéskörben)

“Közel egy éve, hogy randizgattam egy sráccal, akiről kiderül első együttlétünkkor, hogy kicsi pénisze van. Annyira nem rázott meg, viszont első alkalommal nem próbáltuk behatolással megélni a szexet . Igazán nem találtuk a ritmust, és zavarban is voltunk, így nem erőltettük. Inkább az orális szexet űztük, de azt nagyon. A srác hihetetlen ügyes volt benne, nekem meg kifejezetten jó volt, hogy kis farka van, mikor a számban volt. Hatalmasokat élveztünk együtt. Azt gondolom, hogy ő pont amiatt, hogy kis farka van, nagy hangsúlyt helyez más lehetőségekre a szexben, amiben viszont nagyon profi szintre felfejlesztette magát. A pénisze méretéről soha nem beszéltünk. Mindent összevéve ez a kapcsolatunk számomra egy kellemes, kielégítő kapcsolat volt.”
18+: 6 nő mesél, milyen az icipici
 
“Egy kellemes randinak indult. A srác kedves volt, és úgy tűnt, hogy komoly kapcsolatot keres. Már több randin is túl voltunk, és nem történt köztünk semmi sem, de én azt gondoltam, hogy ő csak egy konzervatív fickó, és nem egy éjszakás kalandot lát bennem. Én Skorpió vagyok, szóval mindent azonnal akarok. Emiatt kicsit furcsa volt számomra ez az »időhúzás«, a sok romantika és kedvesség, de végül is bevált. És eljött a nagy pillanat. A kényeztetést velem kezdte, ekkor még semmit sem sejtettem. A srác lement a két lábam közé és olyan orális szexben részesített, amilyet még sosem kaptam. Fantasztikus volt! És emiatt, mikor levette a nadrágját és szembesültem a méretekkel, már egy cseppet sem zavart, bár az első gondolatom az volt – »Hu, ezt hogy fogjuk csinálni?« De megvolt a kémia köztünk, és nekivágtunk. Sikerült valahogy behelyezni, de ahogy megmozdultunk, rögtön kijött. A konkrét szex emiatt kicsit kínos is volt, és csak a kutyapóz volt az egyetlen póz, amikor úgy-ahogy valamit tudott velem kezdeni. De amit a nyelvével művelt, az fenomenális volt. Olyan érzésem volt, mintha egy nővel lennék együtt akinek egy kicsit nagyobb a vaginája. Összegezve: Egy fantasztikus fickó  volt, mindent megtett az én élvezetemért, és maradéktalanul kielégített minden alkalommal. Magam részéről nagyon hálás vagyok ennek a srácnak, aki megmutatta nekem, hogy kis farok ide vagy oda, az én élvezetem nem ettől függ. Azóta szakítottunk, de nem a kis farka miatt!”
 
A többi tapasztalatot az Inside of love blogon találod!
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top