Szex

18+: Egy meleg eszkortfiú vallomása

Jákob prostituált, férfiakkal szexel, hogy pénzhez jusson. Meleg eszkortnak nevezi magát, mert ő nem az utcán fogja klienseit, őt előre "kibérlik". Az interneten hirdeti magát, és csak azzal "megy el", aki neki szimpatikus.
Kitálalt a meleg escort fiú

A fiú a neten 21-nek vallja magát, valójában 26 éves, de a kliensek nagyon hiúk: minél fiatalabb egy prostituált fiú, annál jobban érzik magukat.

“Egy igazi kis kurva vagyok! – vallja magáról. – Annyit, de annyit szexeltem már összevissza, hogy egyszer bevillant: miért ne kérhetnék ezért pénzt? Szeretem a szexet, és persze a sok pénzt. Sokan akarnak engem, akik közül sokan fizetni is hajlandóak ezért. Miért ne fogadnám el? Nem látok kivetni valót ebben, hiszen nem valami undorító dolgot kell megtennem, amire kényszerítve vagyok.”

Jákob maga választja ki, hogy kivel hajlandó szexelni. Aki nem szimpatikus, akivel nem tudja elképzelni a szexet, azt egyszerűen visszautasítja. A fiú a neten ismerkedik, klienseiből azonban mindössze egy fotót lát, így valamennyire zsákbamacska marad az egész. Néha olyan férfiak jelennek meg nála, akik köszönő viszonyban sincsenek a fotón látható alakkal. Ilyenkor rendszerint ugrik a randi.

“Pokoli lusta vagyok – mondja. – Semmi, de semmi kedvem ahhoz, hogy napi nyolc órában valami monoton munkafolyamatot végezzek mondjuk egy áruházban, ahol a kollégák rajtam vezetik le a frusztráltságukat.

Domináns és magabiztos vagyok, eszkortként a fiatalok közé tartozom, ami nagyon bejön az idősebbeknek, annak a korosztálynak, akik a homoszexualitásukat mind a mai napig nem merték felvállalni, de titkokban mégis szeretnék kiélni azt. Én olyan vágyaikat elégítem ki, amiket csak a komoly és őszinte párkapcsolatok bírnak el. Sokan képtelen megemészteni azt, hogy melegek.

Nem magányos, szegény fickókról beszélek, ezeknek az embereknek jó életük van, jó munkájuk, szociális hálójuk. Néhányukat üzleti útjaikra is elkísértem New Yorkba, Brüsszelbe. Teljesen átlagos emberek – egy jó adag fétissel.”

Utazás, szex, gazdag férfiak

“Soha nem lettem szerelmes egyik kliensembe sem, ellenben arra volt már példa, hogy valaki belém szeretett. Ő egymás után többször is akart velem találkozni, de aztán gyorsan elintéződik az ilyen, elvégre sok pénzről beszélünk; és ha az illető elégedetlen a szolgáltatással, amit nyújtani tudok, például mert nem leszünk egy szerelmespár, akkor keres magának valaki mást.

Hogy meddig akarom ezt a munkát csinálni? Amíg a tanulmányaimat sikerül lezárnom, és lesz egy jól fizető tanári állásom.”

Forrás: zeitjung.de

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top