Szex

Luxusvibrátort terveztünk 130 ezerért

Meg lehet venni szexshopban, de... valahogy nem érezzük igazán magunkénak. Talán ha kicsit ilyenebb, kicsit olyanabb lenne... - most megterveztettük saját vibrátorunkat személyre szabva, nem olcsón.

Akinek van felesleges 50–150 ezer forintja, és nagyon vágyik egy egyedi szexjátékra, az egy internetes tervezőoldal segítségével most elkészíttetheti a csak “rá szabott” darabot. Játékból (khm) kipróbáltunk egy verziót – a lépések a következők:

1. A Made to pleasure flash oldal tervezőfelülete elsőként egy 102 fontos (mintegy 35 ezer forintos), egyszerű formájú segédeszközt ad ki, melynek szélessége 3,5 cm, magassága 17,9 cm – az átlagos közép-európai férfiméretnél egy fokkal meggyőzőbb. 

Luxusvibrátort terveztünk

 

2. Ezen a szabványformán pofonegyszerűen lehet változtatni: a bal oldali formák közül ki kell választani, ami tetszik, majd ha ez megvan, a rózsaszín pöttyök segítségével, illetve a vastagságot, magasságot szabályozó pici nyilacskákkal lehet változtatni a méreten, formán.

Luxusvibrátort terveztünk

 

3. A rózsaszín pöttyöket vízszintes és függőleges irányba is lehet tologatni, közben érdemes rápillantani, hogyan változik a vibrátor ára. Jelenleg 130 fontnál (44 ezer forintnál) tartunk.

Luxusvibrátort terveztünk

 

4. A jobb oldalon található rózsaszín pöttyöket be lehet húzni a rajzvászonra, hogy  minél több ponton tudjuk változtatni a játék formáját. Itt most 8 pöttyel dolgozunk épp:

Luxusvibrátort terveztünk

 

5. Ahhoz, hogy elképzeljük, mekkora is a tervezett darab, a program felkínál négy tárgyat (egy rúzst, egy banánt, egy fésűt és egy fogkefét), amit aztán a képre illeszt. Mi a banánt választottuk, és egyből a változtatás mellett döntöttünk. 

Luxusvibrátort terveztünk

 

6. Végül az alábbi forma és méret mellett tettük le a voksot. Hogy miért? Precíz anatómiai ismeretek hiányában a válasz talán az, hogy ez az, ami tetszett. Már csak azt kell eldönteni, hogy milyen színű legyen a játék: ezüst, arany vagy üveghatású. Ezt a jobb alsó dobozban lehet bejelölni. 

Luxusvibrátort terveztünk

 

7. Aranyszínben így nézne ki a luxusvibrátor, ami azért érdemli ki a luxus jelzőt, mert az ára hirtelen megugrott 392 fontra (131 ezer forintra). Ha ezt ezüstben választottuk volna, mintegy 7 ezer forintot spórolnánk, míg az akril csak 102 fontba (35 ezer forint) kerülne – amihez persze hozzájön a postai költség (Európába plusz 15 font, vagyis 5 ezer forint). Hát nem megéri?

Luxusvibrátort terveztünk

 

Persze a vibrátorra ennyi pénzünk nincs, maradnak hát a képek. Ha elég ügyesek voltunk, akkor a végeredmény állítólag valami ilyesmi lesz – akár egy modern galéria tárlóján is jól mutatnának:

Luxusvibrátort terveztünk

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top